Zaproponował bym Ci u mnie ,ale ja wybijam w niedziele o 5 do roboty
[PL] Konkurs Malarski 'Hussar 2010' - Warszawa 23.10.2010
Re: [PL] Konkurs Malarski 'Hussar 2010' - Warszawa 23.10.201
@Haket

Kupujesz w centrum bilet 3 dniowy(nie wiem czy jeszcze takie funkcjonują, bo korzystam z karty miejskiej) albo całodobowy w zależności jak długo planujesz zostać,Flameon wrote:Dokładnie, najlepiej z przystanku CentrumMaru wrote:to może prościej - jak tam dotrzeć z METRA ?
jak jesteś w centrum to obok Marszałkowskiej masz przystanek Metra, wsiadasz i jedziesz w stronę kabat.
Wysiadasz na przystanku pola mokotowskie. Tam spotykasz Maru i będziecie się martwić już obaj.... przynajmniej będzie raźniej
Na miejsce podwiezie mnie kobieta.
Mogę zabrać max 3 osoby ze sobą.... albo dwie bardziej dorodne w kształty
Postaramy się być obok Metra Pole Mokotowski około 9:50-10.
Dajcie znaka, kto che się zabrać, podeśle na PMke numer telefonu i będziemy się dogadywać.
EDIT: Jeszcze 2 miejsca mam w samochodzie, jeśli jeszcze ktoś chętny, to proszę o PMkę. Do 23 powinienem odbierać ;]
EDIT: Jeszcze jeden felek wejdzie, chętny łapka w górę.
luzik... niedawno wróciłem do domu... wszystko w miarę ogarnięte...przynajmniej teraz tak mi się wydaje - rano życie pokaże o czym zapomniałemmr_Denial wrote:
Skoro wszyscy się budzimy na dzień przed i robimy organizatorowi piekło, to i ja się dołożę
jeżeli chodzi o godz. zgłoszeń to Szczurek już to ładnie przypomniał: 10.00-13.00
jeżeli o mnie chodzi to nie widzę przeszkód, ale to pytanie raczej do sędziów - myślę, że nie będzie problemumr_Denial wrote:Mogę druknąć kartę zgłoszeniową "czarno białą" ?
nie są to odpowiedniki kategorii - karta składa się z trzech części - A,B I C - jedną część dostajesz po zgłoszeniu (jako potwierdzenie) i trzymasz ją sobie w celu zaprezentowania przy odbieraniu pracy, jedna idzie na stół pod zgłoszoną pracę a jedna na stolik sędziowskimr_Denial wrote:le co oznaczają literki A,B,C czy to są odpowiedniki kategorii, jeśli tak,
to których. Kategorii jest 4, literek jest do C czyli 3.
Pain heals, chicks dig scars, glory lasts forever...
dla wszystkich "głodnych fotek"
taki mały "sneek peek" z realacji
Click to see full-sized image
bedzie więcej
i to z kilku zródeł jako że aparatów było sporo
- możliwe że nawet Mahoniowi udało sie zrobić "pro fotki"
i warsztaty były i konkurs speed paintingu - normalnie w szoku jestem jak to wypaliło
taki mały "sneek peek" z realacji
Click to see full-sized imagebedzie więcej
i to z kilku zródeł jako że aparatów było sporo
Click to see full-sized imagei warsztaty były i konkurs speed paintingu - normalnie w szoku jestem jak to wypaliło
Zdjęcia! Zdjęcia! Zdjęcia!
No i po konkursie.
Na wstepnie dzieki dla Janusza bo impreza była mega super!
Myśle ze te warsztaty wyszły na prawde fajnie
dużo osób sie uczyło i słuchało, a ze strony technicznej też nie było zadnych problemów i to najbardziej cieszy
Mam też nadzieje ze sie chociaz trochę podobały. 
Dziękuje też szanownemu Jury w składzie Bohun, Mahon i Nameless bez których ten konkurs nie byłby tak pro! Dzieki!
Oraz dzieki wszystkim uczestnikom za najwyższą konkurencje i swietne towarzystwo!
Wiele prac było na prawdę na rewelacyjnym poziomie. Gratulacje dla zwycięzców!!
Żałuje tylko że byłem tak zmęczony (ostatnio tak jak dziś wyspałem sie ze środy na czwartek bo ostatnio wtedy spałem, ale tak juz jest jak niektóre prace zostawia sie na ostatnią chwile) i nie mogłem zostać na piwku po konkursie
ale na pewno za rok nie opuszcze spotkania! 
Jeszcze raz dzieki wszystkim i czekam na foty!
Pozdrawiam!
Na wstepnie dzieki dla Janusza bo impreza była mega super!
Myśle ze te warsztaty wyszły na prawde fajnie
Dziękuje też szanownemu Jury w składzie Bohun, Mahon i Nameless bez których ten konkurs nie byłby tak pro! Dzieki!
Oraz dzieki wszystkim uczestnikom za najwyższą konkurencje i swietne towarzystwo!
Żałuje tylko że byłem tak zmęczony (ostatnio tak jak dziś wyspałem sie ze środy na czwartek bo ostatnio wtedy spałem, ale tak juz jest jak niektóre prace zostawia sie na ostatnią chwile) i nie mogłem zostać na piwku po konkursie
Jeszcze raz dzieki wszystkim i czekam na foty!
Pozdrawiam!
Narazie tylko parę fotek - finaliści, a jak zjem śniadanie to dorzucę resztę prac, parę fotek z imprezy i komentarz (choć to pewnie lepiej zrobi Sławol
)
TROFEUM
ZWYCIĘZCA KONKURSU
NAJLEPSZY JUNIOR
DIORAMA (Złoto, Srebro, Brąz, 3 wyróżnienia)
LARGE MODEL (Złoto, Srebro, Brąz, 3 wyróżnienia)
FANTASY SINGLE (Złoto, Srebro, Brąz, 3 wyróżnienia)
SCI-FI SINGLE (Złoto, Srebro, Brąz, 3 wyróżnienia)
Dzięki że byliście i że stworzyliście tak fajną atmosferę! A ci którzy nie byli - niech żałują.
Jon, gratulacje świetnej organizacji imprezy. Bije SoD bez porównania. A chłopakom z Warsaw Team gratulacje fajnych pokazów. To chyba pierwszy raz jak udało się coś takiego zrobić w tej formie w Polsce. Co prawda chwała za to w dużej mierze Januszowi, ale pokazy były wasze. Świetna robota!
TROFEUM
Click to see full-sized imageZWYCIĘZCA KONKURSU
Click to see full-sized imageNAJLEPSZY JUNIOR
Click to see full-sized imageDIORAMA (Złoto, Srebro, Brąz, 3 wyróżnienia)
Click to see full-sized imageLARGE MODEL (Złoto, Srebro, Brąz, 3 wyróżnienia)
Click to see full-sized imageFANTASY SINGLE (Złoto, Srebro, Brąz, 3 wyróżnienia)
Click to see full-sized imageSCI-FI SINGLE (Złoto, Srebro, Brąz, 3 wyróżnienia)
Click to see full-sized imageDzięki że byliście i że stworzyliście tak fajną atmosferę! A ci którzy nie byli - niech żałują.
Jon, gratulacje świetnej organizacji imprezy. Bije SoD bez porównania. A chłopakom z Warsaw Team gratulacje fajnych pokazów. To chyba pierwszy raz jak udało się coś takiego zrobić w tej formie w Polsce. Co prawda chwała za to w dużej mierze Januszowi, ale pokazy były wasze. Świetna robota!
-
KreoL
Nie byłem,żałuje :/ ale co poradzić na brak środków. Niezły poziom a i statułetki pełen wypas <ja też taką kce xD > ehh standardowe maybe next year 
Byłem i nie żałuję nawet minuty spędzonej na Husarze.Impreza super. Statuetki najpierw jak zobaczyliśmy to był lamet, ze brzydsze niż z SoD'a, ale jak dali zooma na nie to nie klasa, zwłaszcza jak się trzyma ją w ręku robi wrażenie
Tylko 2 uwagi do Warsaw Teamu:
- za rok skombinujcie lepszą kamerę do tutków albo w ogóle nie stawiajcie kamery- wystarczy po każdym etapie przejść się po stołach
- było za szybko zwłaszcza przy malowaniu mordki (nie pamiętam kto to prowadził) i ludzie się gubili w pewnych momentach
Ale to malutkie minusiki w ogóle nie wpływające na ocenę ogólną
Gniotła organizacja, nic nie opóźnione, jak w zegarku. Przy okazji poznało się paru fajnych ludzi 
Tylko 2 uwagi do Warsaw Teamu:
- za rok skombinujcie lepszą kamerę do tutków albo w ogóle nie stawiajcie kamery- wystarczy po każdym etapie przejść się po stołach
- było za szybko zwłaszcza przy malowaniu mordki (nie pamiętam kto to prowadził) i ludzie się gubili w pewnych momentach
Ale to malutkie minusiki w ogóle nie wpływające na ocenę ogólną
Pozdrawiam
Było super, w przyszłym roku na pewno znowu się pojawię 
Thanks for Pandadosmares for coming and for his beans
Edit: And his beer of course
Thanks for Pandadosmares for coming and for his beans
Edit: And his beer of course