[PL] Aerograf i jego przydatność
Re: [PL] Aerograf i jego przydatność
Pierwsza strona tematu pokrywa chyba sprawe puszek:D
m.
m.
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
-
flagoon
Najgorsza wspomniana możliwość, to kolega dmuchający w drugi koniec kabla... Ale to chyba nie na tym forumdead wrote:o puszkach wiele bylo pisanei to najgorsza mozliwosc
.
Heh, Mortimer chyba widział temat: https://www.youtube.com/watch?v=ri2p1Lf4 ... ture=feedu
-
Demi_morgana
- Chest of Colors

-
Kornel
Bardzo ciekawy temat i pare przydatnych informacji. Sam sie czaje na aerograf od niedawna
Jak kupie i zaczne uzywac to postaram sie dopisac swoje doswiadczenia, ale jak Marta, szukam sprzetu klasy sredniej, tak zeby podklad, cien i pierwsze rozjasnienie polozyc.
-
flagoon
Kornel wrote:[...]szukam sprzetu klasy sredniej, tak zeby podklad, cien i pierwsze rozjasnienie polozyc.
Click to see full-sized imageTak wygląda figurka pomalowana za pomocą JEDYNIE aerografu. Ze smutkiem stwierdzam, że w niektórych elementach wygląda lepiej niż moja pomalowana pędzlem :/ No ale facet ma talent. Jakby kogoś interesowało, tutaj adres do jego bloga
-
Kornel
Kupilem sprzecior. Podejrzewam, ze specjalisci sie skrzywia jak zobacza co kupilem, ale chcialem zeby spelnial kilka waznych dla mnie warunkow: byl tani, dzialal w miare precyzyjnie i jak go popsuje, zeby nie bylo zal 
Kupilem cos takiego:
Click to see full-sized image
https://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... K:MEWNX:IT
Wyglada nawet niczego sobie, za plus minus 100 zlotych mam prosty aerograf, sporo czesci wymiennych (do eksperymentowania) i wezyk. Najwiekszy koszt mi odpadl, bo kompresor mam w pracy, tylko musze dokupic przejsciowke zeby to cacko podlaczyc.
Jak odpale i zrobie jazde probna to dam znac co to warte.
Kupilem cos takiego:
Click to see full-sized imagehttps://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... K:MEWNX:IT
Wyglada nawet niczego sobie, za plus minus 100 zlotych mam prosty aerograf, sporo czesci wymiennych (do eksperymentowania) i wezyk. Najwiekszy koszt mi odpadl, bo kompresor mam w pracy, tylko musze dokupic przejsciowke zeby to cacko podlaczyc.
Jak odpale i zrobie jazde probna to dam znac co to warte.
Wyglada na to, ze w koncu kupilam aero i kompresor.
Zaraz sie pewnie okaze, ze zapomnialam dokupic do tego jakies dodatkowe elementy;] np cos do czyszczenia;/
Zaraz sie pewnie okaze, ze zapomnialam dokupic do tego jakies dodatkowe elementy;] np cos do czyszczenia;/
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
-
Demi_morgana
- Chest of Colors

mam taki pistolet - ja tam sobie chwalę 
my też niedawno zmieniliśmy pistolet.
o kur... jaka różnica!
o kur... jaka różnica!