Masz tu sporo racji i dało by radę to wyciągnąć ale ogólnie ciężko malowało mi się te gemy w czasie największych upałów i bardzo mi to nie szło a teraz nie chcę do tego wracać hehe. Na przyszłość bardziej się przyłożęJerzyK wrote:Motorki fajne - podoba mi się stonowane zestawienie kolorystyczne. Jakby to ode mnie zależało, pomalował bym te niebieskie kryształki bardziej na "kryształkowo"(z mocniejszymi blikami) - modele bardzo zyskały by na tym, a pracy chyba niewiele...
[PL] Malunki REDAVA
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Malunki REDAVA
No te ścigacze staranne i aż za bogate jak na stół
Bardzo ładnie wyszły i wzorki na kadłubach też mi się podobają. W ogóle zielony schemat mi pasuje do Eldarów.
Sam się wziąłem trochę za swój złom i póki co męczę żuczki, znaczy się Scaraby i chcę na nich trochę upchnąć, żeby jakoś wyglądały na stole
A na czarodziejkę poczekam.
Sam się wziąłem trochę za swój złom i póki co męczę żuczki, znaczy się Scaraby i chcę na nich trochę upchnąć, żeby jakoś wyglądały na stole
A na czarodziejkę poczekam.
noi eldarzy fajni będą ci pasowali do reszty . ale jakini pisali kamyczki do tiuningu 
Wiedzma .. nawet malowałem ten model .. i ma nieortodoksyjna anatomie
. a malowało sie tak sobie bo odlew miałem słaby
jak tam u ciebie z odlewem ?? (też masa nie dolewów ??)
Wiedzma .. nawet malowałem ten model .. i ma nieortodoksyjna anatomie
jak tam u ciebie z odlewem ?? (też masa nie dolewów ??)
Dzięki za komentarze.
Co do odlewu wiedźmy to jak dla mnie jest ok i jakoś problemów z nim nie mam tak więc miło mi się maluje
.
Trochę powalczyłem z Sorcereską i oto rezultaty.
Click to see full-sized image
Sporo jeszcze muszę zrobić i też kilka rzeczy poprawić bo np. oczy są mało czytelne i nie wyszedł mi trochę tył nogawic no ale to jutro wraz z NMM'em i kościanymi elementami.
I jak wam się to widzi ??
Co do odlewu wiedźmy to jak dla mnie jest ok i jakoś problemów z nim nie mam tak więc miło mi się maluje
Trochę powalczyłem z Sorcereską i oto rezultaty.
Click to see full-sized imageSporo jeszcze muszę zrobić i też kilka rzeczy poprawić bo np. oczy są mało czytelne i nie wyszedł mi trochę tył nogawic no ale to jutro wraz z NMM'em i kościanymi elementami.
I jak wam się to widzi ??
Najbardziej ze wszystkiego podoba mi się przód butów
a reszta jakaś taka mało wyraźna na zdjęciach, może gdybyś dał większe zdjęcia, bo teraz wspomnianych przez ciebie oczu to ja w ogóle nie widzę...
Chciał bym zrobić lepsze zdjęcia ale to najlepsze jakie mogę zrobić zwykłą cyfrówką. Tak więc widocznie będę musiał poczekać do końca malowania modelu abyście go ocenili i ewentualnie coś podpowiedzieli bo wtedy będę miał lepsze zdjęcia.Flameon wrote:Najbardziej ze wszystkiego podoba mi się przód butówa reszta jakaś taka mało wyraźna na zdjęciach, może gdybyś dał większe zdjęcia, bo teraz wspomnianych przez ciebie oczu to ja w ogóle nie widzę...
model czarodziejki zapowiada się nieźle. i mówię to jako osoba, której się ten model jako taki w ogóle nie podoba...
najbardziej interesująco wygląda skóra, ładna kolorystyka
jestem ciekawy jak wyjdzie Ci ten zawijas z twarzami dookoła czarodziejki, bo nie wygląda najlepiej...
Witam,
Udało mi się zakończyć Sorcereskę ale niestety nie obrobiłem jeszcze jej zdjęć które zrobił mi dzisiaj Gimiak. Jutro zamieszczę jej zdjęcia a w międzyczasie możecie pooglądać sobie model który pomalowałem w tym tygodniu po zakończeniu kobiałki.
Miłego oglądania i czekam na wasze opinie.
Pozdrawiam,
RED
Udało mi się zakończyć Sorcereskę ale niestety nie obrobiłem jeszcze jej zdjęć które zrobił mi dzisiaj Gimiak. Jutro zamieszczę jej zdjęcia a w międzyczasie możecie pooglądać sobie model który pomalowałem w tym tygodniu po zakończeniu kobiałki.
Click to see full-sized imageMiłego oglądania i czekam na wasze opinie.
Pozdrawiam,
RED
-
quidamcorvus