[PL] Malunki REDAVA

Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
REDAV

Re: [PL] Malunki REDAVA

Post by REDAV »

JerzyK wrote:Motorki fajne - podoba mi się stonowane zestawienie kolorystyczne. Jakby to ode mnie zależało, pomalował bym te niebieskie kryształki bardziej na "kryształkowo" :wink: (z mocniejszymi blikami) - modele bardzo zyskały by na tym, a pracy chyba niewiele...
Masz tu sporo racji i dało by radę to wyciągnąć ale ogólnie ciężko malowało mi się te gemy w czasie największych upałów i bardzo mi to nie szło a teraz nie chcę do tego wracać hehe. Na przyszłość bardziej się przyłożę :)
Image
Slawol
Perpetuum Mobile
Perpetuum Mobile

Post by Slawol »

No te ścigacze staranne i aż za bogate jak na stół :) Bardzo ładnie wyszły i wzorki na kadłubach też mi się podobają. W ogóle zielony schemat mi pasuje do Eldarów.

Sam się wziąłem trochę za swój złom i póki co męczę żuczki, znaczy się Scaraby i chcę na nich trochę upchnąć, żeby jakoś wyglądały na stole :mrgreen:

A na czarodziejkę poczekam.
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski

Image

Let’s put a smile on that face!
Maru
Camera Expert
Camera Expert

Post by Maru »

noi eldarzy fajni będą ci pasowali do reszty . ale jakini pisali kamyczki do tiuningu :)

Wiedzma .. nawet malowałem ten model .. i ma nieortodoksyjna anatomie :P . a malowało sie tak sobie bo odlew miałem słaby
jak tam u ciebie z odlewem ?? (też masa nie dolewów ??)
"GOOD RACK CAN MAKE A DONKEY ATTACK LION"
https://maru.worldblogcafe.com/
Image
REDAV

Post by REDAV »

Dzięki za komentarze.

Co do odlewu wiedźmy to jak dla mnie jest ok i jakoś problemów z nim nie mam tak więc miło mi się maluje :).

Trochę powalczyłem z Sorcereską i oto rezultaty.

ImageClick to see full-sized image

Sporo jeszcze muszę zrobić i też kilka rzeczy poprawić bo np. oczy są mało czytelne i nie wyszedł mi trochę tył nogawic no ale to jutro wraz z NMM'em i kościanymi elementami.

I jak wam się to widzi ??
Image
Flameon

Post by Flameon »

Najbardziej ze wszystkiego podoba mi się przód butów :D a reszta jakaś taka mało wyraźna na zdjęciach, może gdybyś dał większe zdjęcia, bo teraz wspomnianych przez ciebie oczu to ja w ogóle nie widzę...
REDAV

Post by REDAV »

Flameon wrote:Najbardziej ze wszystkiego podoba mi się przód butów :D a reszta jakaś taka mało wyraźna na zdjęciach, może gdybyś dał większe zdjęcia, bo teraz wspomnianych przez ciebie oczu to ja w ogóle nie widzę...
Chciał bym zrobić lepsze zdjęcia ale to najlepsze jakie mogę zrobić zwykłą cyfrówką. Tak więc widocznie będę musiał poczekać do końca malowania modelu abyście go ocenili i ewentualnie coś podpowiedzieli bo wtedy będę miał lepsze zdjęcia.
Image
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

model czarodziejki zapowiada się nieźle. i mówię to jako osoba, której się ten model jako taki w ogóle nie podoba...
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
IRKUCK

Post by IRKUCK »

najbardziej interesująco wygląda skóra, ładna kolorystyka :) jestem ciekawy jak wyjdzie Ci ten zawijas z twarzami dookoła czarodziejki, bo nie wygląda najlepiej...
....::::Dar Makabere Tanza Des Vampires:::....
Image
REDAV

Post by REDAV »

Witam,
Udało mi się zakończyć Sorcereskę ale niestety nie obrobiłem jeszcze jej zdjęć które zrobił mi dzisiaj Gimiak. Jutro zamieszczę jej zdjęcia a w międzyczasie możecie pooglądać sobie model który pomalowałem w tym tygodniu po zakończeniu kobiałki.

Miłego oglądania i czekam na wasze opinie.

Pozdrawiam,
RED
Image
quidamcorvus

Post by quidamcorvus »

Brawo :) Mi się podoba :clap:
Image
Post Reply