tak uzyskasz grywalność + wyglą
[PL] lolerowe mazanki
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] lolerowe mazanki
zrób podstawkę z "soketem"
dzięki za komentarze:)
a tu coś do czego dziś wróciłem:)
Kiedyś zainspirowany venomem ze spider mena postanowiłem sobie coś porzeźbić. Zrobiłem niewiele po czym zostawiłem i nie dotykałem tego przez ponad pół roku. No ale dziś znalazłem starego wipa i zacząłem nad nim pracować.
Narazie wygląda to tak:
Click to see full-sized image
jakby co to do końca jeszcze dużo roboty zostało...
co sądzicie??
a tu coś do czego dziś wróciłem:)
Kiedyś zainspirowany venomem ze spider mena postanowiłem sobie coś porzeźbić. Zrobiłem niewiele po czym zostawiłem i nie dotykałem tego przez ponad pół roku. No ale dziś znalazłem starego wipa i zacząłem nad nim pracować.
Narazie wygląda to tak:
Click to see full-sized imagejakby co to do końca jeszcze dużo roboty zostało...
co sądzicie??
niezła podstawka tylko jak ty tam wstawisz tego marynarza ??
Dajesz dajesz bez ćwiczeń i pracy nie będzie z ciebie rzeżbiarz
Do venoma to temu daleko - ale do Ryboludza z Lovcrafta to nie tak daleko - pomyśl nad przekierowaniem idei na cos fajnego - nie ograniczaj sie kanonem
Do venoma to temu daleko - ale do Ryboludza z Lovcrafta to nie tak daleko - pomyśl nad przekierowaniem idei na cos fajnego - nie ograniczaj sie kanonem
Rzeźba na początek wygląda całkiem całkiem, tylko teraz najtrudniejsza droga nadać fakturę
jestem mocno ciekawy końcowych efektów 
a jeżeli o marynarza to miecz jest moim ulubionym elementem tego modelu, całość też nie odstaje ( no może podstawka
), aż mnie korci żeby zakupić i samemu sprawdzić jak ten model się maluje 
a jeżeli o marynarza to miecz jest moim ulubionym elementem tego modelu, całość też nie odstaje ( no może podstawka
Że do venoma daleko to wiem:) Venom zainspirował mnie do zrobienia jakiejś bestii, z szeroko rozdziawioną paszczą i jęzorem ale nie do jego kopii;pMaru wrote:niezła podstawka tylko jak ty tam wstawisz tego marynarza ??
Też jestem ciekaw jak mi to wyjdzie;)IRKUCK wrote:Rzeźba na początek wygląda całkiem całkiem, tylko teraz najtrudniejsza droga nadać fakturęjestem mocno ciekawy końcowych efektów
a jeżeli o marynarza to miecz jest moim ulubionym elementem tego modelu, całość też nie odstaje ( no może podstawka), aż mnie korci żeby zakupić i samemu sprawdzić jak ten model się maluje
Co do sanguinora to bardzo fajnie się go malowało, dobry odlew, świetny trening nmm.
Dobrze wiedzieć że jest to dobry odlew, bo ostatnio niektóre modele GW pozostawiają wiele do życzenia...
-
Theotril
Zapowiada się ciekawie, póki co to wygląda jak głowa Voldemorta z filmu Harry Poter:P
Pozdrawiam
Pozdrawiam
rzeźbić mi się nie chciało ale coś pomalowałem
wip emperors championa. Model mi się podoba a jako że miałem jednego walającego się po szafce to postanowiłem go pomalować:)
co sądzicie?
wip emperors championa. Model mi się podoba a jako że miałem jednego walającego się po szafce to postanowiłem go pomalować:)
Click to see full-sized imageco sądzicie?
Ciemność , Ciemność widzę ....
w zasadzie to niewiele sadzę bo fotka mroczna jest i słabo widać
ale chyba będzie fajny ...
w zasadzie to niewiele sadzę bo fotka mroczna jest i słabo widać
ale chyba będzie fajny ...
Fajne wzorki.
Ten model jest paskudny, jako rzeźba przynajmniej dla mnie ;] Dawaj lepsze zdjęcia
)
Ten model jest paskudny, jako rzeźba przynajmniej dla mnie ;] Dawaj lepsze zdjęcia