a co do freehandu na naramiennik, to trudno mi wyskoczyć po za wyobrażenie krzyża, ewentualnie krzyża z czachą ... a to jak zdobne to będzie, to lepiej żebym Ci nie wymyślała, bo mi nigdy nie starcza miejsca na wszystkie detale jakie wymyślam na swoje freehandy
[PL]Warsztat Wojto
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL]Wytwórnia bohomazów Wojta
Co do pancerza, to nie bardzo umiem rozpoznać co jest odbiciem światła a co namalowane
a co do freehandu na naramiennik, to trudno mi wyskoczyć po za wyobrażenie krzyża, ewentualnie krzyża z czachą ... a to jak zdobne to będzie, to lepiej żebym Ci nie wymyślała, bo mi nigdy nie starcza miejsca na wszystkie detale jakie wymyślam na swoje freehandy
Click to see full-sized image(nie mogłam się powstrzymać
Ana pomysł dobry ale nie jestem takim pro malarzem aby to jakoś przyzwoicie wykonać
Mahoń chciałem coś oryginalnego
Dzięki za pomoc , fotki zainspirowały mnie do innego freehand'u
No to skończyłem miśka .Fotki trochę słabe ale niedługo pewnie pojawią się lepsze .
Click to see full-sized image
Pozdrawiam
Mahoń chciałem coś oryginalnego
Dzięki za pomoc , fotki zainspirowały mnie do innego freehand'u
No to skończyłem miśka .Fotki trochę słabe ale niedługo pewnie pojawią się lepsze .
Click to see full-sized imagePozdrawiam
Zbuduj z nami nową lepszą ePolske
a to czerwień jest? czy takie bordo?
dla mnie najciekawiej wyglądają te odblaski na lewej nodze z przodu i prawej z tyłu.
klata narazie wygląda trochę nudno i płasko.
dziwię się że nie chciałeś go zrobić tradycyjnie templarsko. miałbyś gotową rzeszę miłośników tego zakonu za sobą.
więcej powiem jak zobaczę lepsze fotki, bo te są
dla mnie najciekawiej wyglądają te odblaski na lewej nodze z przodu i prawej z tyłu.
klata narazie wygląda trochę nudno i płasko.
dziwię się że nie chciałeś go zrobić tradycyjnie templarsko. miałbyś gotową rzeszę miłośników tego zakonu za sobą.
więcej powiem jak zobaczę lepsze fotki, bo te są
racja fotki nie są za rewelacyjne...
podoba mi się podstawka, całkiem niezły jest roskład swiatła na pancerzu ale jeszcze są braki (np. napierśnik), miecz jest trochę za ciemny i chyba tyle, i plaszcz jest plaski mimo FH... najmniej podobają mi się oczy
podoba mi się podstawka, całkiem niezły jest roskład swiatła na pancerzu ale jeszcze są braki (np. napierśnik), miecz jest trochę za ciemny i chyba tyle, i plaszcz jest plaski mimo FH... najmniej podobają mi się oczy
a sie wreszcie odważyłem to skomentować 
podstawka - hym wyczuwam tu silne inspiracje - gdzieś juz taka mozajkę na podłodze widziałem .. nawet na husarze
naramiennik wygląda porządnie
natomiast "oczka" słabo
co do reszty to mam problem bo jest "out of focus" i nie za bardzo wiem jak to wygląda - czy jest to Mydlany styl Gildora czy jest to po prostu bardzo nie ostry kadr
podstawka - hym wyczuwam tu silne inspiracje - gdzieś juz taka mozajkę na podłodze widziałem .. nawet na husarze
naramiennik wygląda porządnie
natomiast "oczka" słabo
co do reszty to mam problem bo jest "out of focus" i nie za bardzo wiem jak to wygląda - czy jest to Mydlany styl Gildora czy jest to po prostu bardzo nie ostry kadr
myślę, że większość z nas czeka na lepsze fotki - bo te robią pewnie krzywdę tej figurce.
mam podobne rozterki jak ty, Maru...
mam podobne rozterki jak ty, Maru...
Nie wiem jak na razie zrobić lepsze .Wracam do domu o 16 a wtedy jest już ciemno .Przy sztucznym świetle wychodzą bardzo słabo .W piątek mam wolne więc postaram się zrobić lepsze .
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Zbuduj z nami nową lepszą ePolske