Pachnie mi to troszke zbroją Draculi z Bram Stoker's Dracula z 1992r. Poza tym BA mają coś z krwią wiec w sumie pasuje.
Czekam na dalsze postępy.
Pozdrawiam
[PL]Przemoszowe nowosci!
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL]Przemoszowe nowosci!
Kurcze , szyja mnie boli:/
Click to see full-sized image
Click to see full-sized image
też by mnie bolała gdybym cały czas trzymał topór nad głową i miał rozdziawiona gębę
no dobra teraz to on wygląda jak oskórowany i w żółtych podwiązkach ...
to jeszcze mam nadzieję że nie finane ??
no dobra teraz to on wygląda jak oskórowany i w żółtych podwiązkach ...
to jeszcze mam nadzieję że nie finane ??
Kurcze mi tam sie podoba, taka zbroja energetyczna.A maluje sie super:)Dawno nic tak jaskrawego nie malowalem,oczywisicie na zywo wyglada inaczej
Patrzac na ta zbroje to mi on przypomina dracule z filmu coppoli z oldmanem hopkinsem i reevesem oraz monica bellucci. Byl tez taki jeden model do WH FB (5ed) do blood dragonow i mial zbrojke w podobnym stylu. Nie wiem ale moze dlatego ze mi sie to z wampirami mocno kojarzy to mi sie podoba taka stylistyka ...
A film z Dracula , nie ukrywam, tez pamietam
dla tego kawałka kupiłem Soundtrack z filmu
https://www.youtube.com/watch?v=vhG8zC4n ... re=related
proponuję sie nie zniechęcać i poczekać do refrenu ^-^
co do zbroi - no ba że to zrzynka z drakuli to wiem od początku
hym próbowałem znaleść dobra fotkę Drakuli w zbroi iz filmu- ale znalazłem tylko crap ...
https://www.youtube.com/watch?v=vhG8zC4n ... re=related
proponuję sie nie zniechęcać i poczekać do refrenu ^-^
co do zbroi - no ba że to zrzynka z drakuli to wiem od początku
hym próbowałem znaleść dobra fotkę Drakuli w zbroi iz filmu- ale znalazłem tylko crap ...
-
- The Better Choice
ja bym raczej winone ryder zapamietal z tego filmu, nie monike b.
a na figsie cos mi nie gra... albo te czerwono-rozowe czesci same z siebie, albo w polaczeniu ze zlotem. sam jeszcze nie wiem
a na figsie cos mi nie gra... albo te czerwono-rozowe czesci same z siebie, albo w polaczeniu ze zlotem. sam jeszcze nie wiem
[rimg]https://img153.imageshack.us/img153/352/draculaz.jpg[/rimg]
Kadr z filmu nie wiem czy jest to najlepsiejsze zdjecie ale chyba sporo na nim widac. (mial jeszcze fajny helm ^^).
Co do Moniki B - lubie ja i lubie na nie patrzec . Co Ci poradze na to ze zapamietalem ta postac . A Winona fakt tez tam grala jedna z glowniejszych rol ale koniec OT.
Kadr z filmu nie wiem czy jest to najlepsiejsze zdjecie ale chyba sporo na nim widac. (mial jeszcze fajny helm ^^).
Co do Moniki B - lubie ja i lubie na nie patrzec . Co Ci poradze na to ze zapamietalem ta postac . A Winona fakt tez tam grala jedna z glowniejszych rol ale koniec OT.
A mi się ten pancerz Draculi nigdy nie podobał.
Za to podoba mi się to, że ten drugi mnich patrzy jak Hannibal Lecter
A figurka fajna - myślę że jedna z ciekawszych Przemoszowych robótek - bo pozostaje rozpoznawalna czyja to praca, ale z drugiej strony jest jakaś inna niż większość - czystsza, barwniejsza, ciekawsza.
Jak dla mnie to rozwój. A główna krytyka to wybór modelu
Za to podoba mi się to, że ten drugi mnich patrzy jak Hannibal Lecter
A figurka fajna - myślę że jedna z ciekawszych Przemoszowych robótek - bo pozostaje rozpoznawalna czyja to praca, ale z drugiej strony jest jakaś inna niż większość - czystsza, barwniejsza, ciekawsza.
Jak dla mnie to rozwój. A główna krytyka to wybór modelu