Co wy na to? Nie macie dość zimy?
[PL] Spotkania malarskie w Wawie
Re: [PL] Spotkania malarskie w Wawie
Hmmm, a może by tak skoro wiosna idzie powrócić to tej pięknej świeckiej tradycji i zorganizować jakieś spotkanie malarskie z uwzględnieniem piwa jako Glaze Medium??
-
Potfur
A ja mam pewne pytanko, czy w Warszawie w ostatnim czasie są organizowane jakieś szkółki malarstwa, pokazy albo coś w tym stylu? Sam jestem początkujący, bitewniakami interesuje się od 2 miesięcy i od tego czasu też maluję. Z chęcia bym się czegoś nauczył pod okiem mistrzów. 
e są jak ktoś zorganizuje .. ostatnio ci co organizowali maja urwanie głowy (Cukier, Przemas , Ja) co do sali to na razie można w 13 dywizji .. tyle że piwa nie można (jacyś debile z grupy tanecznej zrobili popijawę .. i wezwano żandarmerję .. od tej pory jest zakaz alkoholu na całym terenie -_-
)
nad innymi lokalizacjami trzeba było by pokminić ...są niby lokale stowarzyszeniowe ... na chmielnej .. (ale tam ostatnio działy się jakieś dziwne rzeczy poza moja kontrola .. i nie wiem czy lokale "się obronią" )
jak się dowiem ile jest osób chętnych mogę zacząć coś majstrować .. cy to w 13 dywizji (bez alkocholowo - ale można po "zajęciach" iść na browar) czy gdzie indziej
jest np nowy Paradox Caffe .. tyle że nie miałem tam po drodze od czasu kiedy jest "nowy" .. wiec nie wiem
nad innymi lokalizacjami trzeba było by pokminić ...są niby lokale stowarzyszeniowe ... na chmielnej .. (ale tam ostatnio działy się jakieś dziwne rzeczy poza moja kontrola .. i nie wiem czy lokale "się obronią" )
jak się dowiem ile jest osób chętnych mogę zacząć coś majstrować .. cy to w 13 dywizji (bez alkocholowo - ale można po "zajęciach" iść na browar) czy gdzie indziej
jest np nowy Paradox Caffe .. tyle że nie miałem tam po drodze od czasu kiedy jest "nowy" .. wiec nie wiem
Ja się chętnie pisze ;] szkoda że browarek w 13 odpada a była tam tak miło:p w sumie w 13 jest całkiem wygodnie.
-
Potfur
Nie wiem, czy ktoś byłby chętny wybrać się do Pruszkowa (25 min. drogi kolejką WKD z centralnego). Jeśli tak, to za jakiś czas mogli byśmy prawdopodobnie zorganizować miejscówkę. Ostatnio okazało się, że sporo osób w moim mieście gra w bitewniaki i być może za darmo będziemy mieli pomieszczenie w pałacyku kultury, który jest w centrum miasta. Jedynym problemem dla dorosłych jest to, że tam prawdopodobnie też nie będzie można browarka wypić (sam pełnoletni jeszcze nie jestem, więc mnie ten problem nie dotknął). 
Witam ponownie miejscówki się pojawiają .. nawet w Aninie ... (ale i bliżej centrum miasta też ) i teraz pytanie kto chętny i to co ważniejsze - kiedy ma czas
co by można było jakoś to zgrać
co by można było jakoś to zgrać
W sumie ja bym się pisał
nawet można by u mnie w chacie zrobić
tylko ,że pokoje mam nie za wielkie
Jeżeli nie byłoby wielgachny tłumów to luz 
edit;
a i u mnie nie ma zakazu spożycia
edit;
a i u mnie nie ma zakazu spożycia

Ja czas mam zawsze się zmianami w robie poprostu zamienię;] a chętny jestem niezmiernie;p
ok .. to zaczynam dowiadywać sie jak tam z miejscówkami
... bo było zamieszanie z tym ... 
Mała poprawka pt sob i niedziele w tym tyg mam wyłączoną ogarniam catering w firmie.