[PL] Top 25 Warhammer miniatures
-
Demi_morgana
- Chest of Colors

-
Eljot
Ja nie mogłem... byłem MGNameless wrote:a z ciekawosci - ilu was walczylo dzielnie z kemmlerem w przygodzie rpg?
Ehh, stare czasy, ale wciąż miło wspominam prowadzenie kampanii Liczmistrz. Najszczęśliwszy był chyba gracz, którego zabójca trolli zginął w finałowej walce z Heinrichem
A wracając do tematu cieszy mnie obecność tej figurki w zestawieniu. Teraz nawet z pewnym zainteresowaniem oczekuje odsłony ostatniej piątki.
Ja też MG-owałem, ale baaaardzo miło wspominam te sesje...
Kojarzą mi się między innymi z pewnym bohaterem (gladiatorem), który w wyniku ciężkich przeżyć z których wyszedł dzięki sprawnemu operowaniu cepem bojowym, zaczął wierzyć w nadnaturalne właściwości tejże broni (które oczywiście nie istniały).
A także z niziołkiem tak gadatliwym, że reszta drużyny nie mogąc wytrzymać jego ciągłego gadania, kneblowała go na czas podróży, aby zaznać chwili wytchnienia
Kojarzą mi się między innymi z pewnym bohaterem (gladiatorem), który w wyniku ciężkich przeżyć z których wyszedł dzięki sprawnemu operowaniu cepem bojowym, zaczął wierzyć w nadnaturalne właściwości tejże broni (które oczywiście nie istniały).
A także z niziołkiem tak gadatliwym, że reszta drużyny nie mogąc wytrzymać jego ciągłego gadania, kneblowała go na czas podróży, aby zaznać chwili wytchnienia
#6 - HEINREICH VON KEMMLER w wykonaniu naszych rodaków:
https://www.coolminiornot.com/index/whatm/GW/id/137677
Notabene jedyna prezentowana wersja prezentowana na CMON z ostatnich lat.
Najstarsze wykonanie opublikowano dnia 10-Apr-02, a z którego roku jest model?
P.S. <klik> na nr.9
https://www.coolminiornot.com/index/whatm/GW/id/137677
Notabene jedyna prezentowana wersja prezentowana na CMON z ostatnich lat.
Najstarsze wykonanie opublikowano dnia 10-Apr-02, a z którego roku jest model?
P.S. <klik> na nr.9
-
Demi_morgana
- Chest of Colors