[PL] Pamperki Rentalla

Miejsce na prezentację i omawianie modeli, nad którymi ciągle pracujecie.
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

ja tez jestem zawiedziony. nie zeby to zla praca byla, ale chyba spodziewalem sie wiecej po zdjeciach wip (Mahon, zarazasz!)
jest czysciutko i gladziutko, brawo w tym elemencie. widac, ze technike to ty masz. skora tez mi sie bardzo podoba.
reszta jednak ... czerwieni brakuje finalnych rozjasnien, w tym krawedzi.
swiecace oczy w nowym ujeciu nie swieca, a wygladaja jak niechlujna plama (a przedtem mi sie bardzo podobaly!)ial
niektore elementy potraktowales po macoszemu (wspomniana rekojesc, tyl szmatki, czacha z przodu).
nmm zbyt bialy, brakuje kontrastu
roz na mieczu?
podstawke do grania warto byloby wyrownac poziomem z podstawka na wystawe.
skoro idzie po blocie, to moze warto by go bylo ufyflac u dolu?
co to jest to fioletowe na glowie?

pewnie wyszlo po tej liscie jakby zgnoil prace, ale tak nie jest. Figurka nie jest zla, chcialem jednak wypisac ci elementy, ktore moim zdanie ocene musza zanizyc. jak sadze, pojdzie na e-bay, wiec tam pewnie znajdzie klienta za dobra kase :)

aha, i podoba mi sie uwaga z angielskiej czesci - on nie wyglada za bardzo na chaosnika. mnie to az tak bardzo nie przeszkadza, bo rzadko trzymam sie fluffu scisle, ale skoro bylo twoim zamiarem pomalowanie chaos marinesa, to srednio ci sie to udalo.
Image
dead

Post by dead »

Stary straszni malo spojny model :( jakby go pocwiartowac i oceniac z osobna to git a tak to calosc nie trzyma sie kupy - za dowazne akcenty i wg mnie niestety zle dobrane kolory. Ale mozen a ebayu znajdzieon swoich dbiorcow. Az zal patrzec na prace dobre ktorym autor sobie funduje takie samoboje. Takie mam odczucie ze to co tam wmalowales gryzie sie ze soba !!
Rentall

Post by Rentall »

super ! dzieki za komentarze, bardzo mi pomogly :) Rzeczywiscie pokpiłem sprawe w paru(nastu) miejscach. No i wiem ze dam sobie spokoj na najblizszy czas z malowaniem z zalozenia mrocznych i ufyfłanych figurek, bo nie mam jeszcze na to umiejetnosci, skupie sie na figurkach gdzie cukierkowe malowanie pasuje :D
Mam nadzieje za ktos go kupi na e-baju.

W ramach odkucia sie, kolejny wip marynata, chyba odejde od pomyslu pomalowania w ten sposob oddzialu, zrobie z niego capitana, championa czy cos tam takiego :) popracowalem troche nad zbroja, lepiej ?

ImageClick to see full-sized image
Renaw

Post by Renaw »

Hm...zle nie wygląda a nawet myślę że jak nad nim trochę posiedzisz to będzie super. Podobają mi się te odcienie.
Ana
Painting Mum
Painting Mum

Post by Ana »

Fajnie Ci wyszły skrzydła na napierśniku i kolorystyka tez mi się podoba :clap:
-- Ańa

Image
WilliamWolfes

Post by WilliamWolfes »

Witam wszystkich! Nowy użytkownik jestem :P

Czy możesz dać zbliżenie na skrzydła z kalty?

Pozdrawiam
Rentall

Post by Rentall »

Witamy, witamy :)

zobacze co da sie zrobic :)

"kolorystyka tez mi sie podoba" - słowa klucze w moim przypadku :D
IRKUCK

Post by IRKUCK »

racja kolor ciekawy, no i orzelek wyglada niezle, mam nadzieje ze zobaczymy szybko skonczony model ;)
....::::Dar Makabere Tanza Des Vampires:::....
Image
Akasha

Post by Akasha »

Taaak za orzełka zdecydowane bravissimo :clap: Całość bardzo obiecująca, sądzę, że ma szansę smakowicie wyglądać na finiszu...
dead

Post by dead »

Ja bym zbrojke jeszcze przyciemnil :D zeby zrobic wysycony kontrast ... BTW orzelek miodny naprawde jesli caly nmm bedzie tak wygladal to bedzie uczta dla oka
Post Reply