[PL] Warsztat Namelessa

Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

motywujemy, stawiamy wyzwania :scholar:
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

powaznie mowiac bardziej obawiam sie pancerzyka i tych zawijaskow na nim. wszedzie ciasno, a ja wtedy mam problemy.
Image
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

dobry pedzelek i bardzo rozcienczona farba maluj wzorki - sprobuj Armour Washem z P3, mi sie dobrze nadawal do takich prac. albo rozcieńczonym czarnym tuszem...
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

barbarzynca dostal dzis nowy blyszczacy pasek na piersi swj meznej, a pod nim jest cos, co stanowi moja pierwsza w zyciu probe freehandowania :mrgreen:
ImageClick to see full-sized image
Image
MiSiU

Post by MiSiU »

Popraw-obrazek-w-5-sekund: MS-Office Picture Manager->Obraz->Kolor->Wzbogać kolor (w pracy brak innych narzędzi 8)).
ImageClick to see full-sized image

Freehand jakiś taki gruby, ale jakbym zobaczył zdjęcie pokazujące skalę to może zmienię zdanie.
Do not underestimate the power of stupid people in large numbers...
Image
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

nie podoba mi sie ta funkcja, za bardzo 'wyostrza' kolory (wyastrza? :think:). czasem daje dobre efekty, czasem przeklamuje obraz.
Image
MiSiU

Post by MiSiU »

Po to właśnie jest punkt odniesienia - eksperymentujesz, aż będzie wyglądać w miarę znośnie :lol:
Do not underestimate the power of stupid people in large numbers...
Image
przemosz.

Post by przemosz. »

Panie Nameless!Robisz Pan postepy :clap: :)
Ana
Painting Mum
Painting Mum

Post by Ana »

Tak jest - zgadzam się z przemoszem, ale czekam aż pokażesz nam coś do po krytykowania :trampolin:

Tak obciąłeś zdjęcie, że nie rozumiem co to jest to na dole :oops: Podstawka? W zielonym glucie?
FH moim skromnym zdaniem jest fajnie rozplanowany, potrzebuje tylko poprawienia krawędzi - schludności.
Tak ale mógł byś nam dać po krytykować coś konkretniejszego ... :snooty:
-- Ańa

Image
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

master of (strip)tease strikes again :bonk:

to na dole pokazalem tylko dla samego freehanda, reszta nie jest wazna. ale jestes blisko, to w sumie zielony glut w podstawce. podstawke ozdobilem freehandem, bo uznalem, ze w razie calkowitej wpadki po prostu zamaluje :)
Aniu - solennie obiecuje, juz wkrotce bedziesz miala (i nie tylko ty, rzecz jasna) sporo mozliwosci do konkretnej i obszernej krytyki.
Image
Post Reply