[PL] Galeria Gildora
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Galeria Gildora
co to za linia na plaszczu, na ostatnim zdjeciu podhalanczyka ?
Rentall wrote:co to za linia na plaszczu, na ostatnim zdjeciu podhalanczyka ?
stawialabym na szew. z drugiej strony na ramieniu tez jest taki sam, chociaz na zdjeciu (#3) ciezko go dojrzec na pierwszy rzut oka.
eM
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
płaszcz jest zszywany z 3 części tam powinien być szef - tylko że nie taaaaaak widoczny bo jest szyty "do środka" no i mundur nie jest tak trawiasty
ale przynajmniej malowane czyste ale ten krzyż to zrobiony z Gumy do żucia
Wniosek jest prosty: Gildor nie może malować figurek w skali 28mm. A już na pewno nie GW Najlepiej malutkie albo wielkie.
Reszta uwag jak u Mahonia, poza tym podpinam się pod groźbę Namelessa
Reszta uwag jak u Mahonia, poza tym podpinam się pod groźbę Namelessa
Modele z OiM wyglądają bardzo fajnie. Nigdy nie pracowałem z tą skalą, ale wiem, że te modele są strasznie malutkie, a tu nic się nie zlewa, wszystko widać co i jak czym jest.
Sztandar zgaduję, że drukowany? Z czego jest zrobiony?
A Podhalańczyk to jaka skala?
Sztandar zgaduję, że drukowany? Z czego jest zrobiony?
A Podhalańczyk to jaka skala?
Mam teraz na warsztacie takiego elfa z GW... pomału kopię sobie gróbobydwie prace porazaja czystoscia i gladkoscia. jak sprobujesz wrocic do ciapania, to cie zabije
Nie mogłem dobrać kolorków dlatego wyszło jak wyszło.płaszcz jest zszywany z 3 części tam powinien być szef - tylko że nie taaaaaak widoczny bo jest szyty "do środka" no i mundur nie jest tak trawiasty
Do boxa z dowództwem Ottomańskim dostałem komplecik drukowanych sztandarów-naklejek. Fajna sprawa, jak się trochę pigmentem podsypie wyglądają w dechę.Sztandar zgaduję, że drukowany? Z czego jest zrobiony?
1/35A Podhalańczyk to jaka skala?
Dzięki!
Cześć.
Ostatnio zrobiłem podstawkę pod moich dowódców. Miałem robić na końcu, jak uzbieram już podjazd ale jednego boxa maluję od wakacji i coś cienko to widzę Takie na pocieszenie:
Click to see full-sized image
Co sądzicie? Wybaczcie fotkę, nie umiem łapać ostrości na takiej dużej powierzchni. Coś z tym można zrobić? Ustawiam wszystko normalnie jak do fotki z większego bliska ale oddalam apart.
Ostatnio zrobiłem podstawkę pod moich dowódców. Miałem robić na końcu, jak uzbieram już podjazd ale jednego boxa maluję od wakacji i coś cienko to widzę Takie na pocieszenie:
Co sądzicie? Wybaczcie fotkę, nie umiem łapać ostrości na takiej dużej powierzchni. Coś z tym można zrobić? Ustawiam wszystko normalnie jak do fotki z większego bliska ale oddalam apart.
-
- The Better Choice
z daleka niezle i roslinnosc w skali wydaje sie realistyczna.
no moze mogles lepiej wpasowac w teren te dwie podstawki.
no moze mogles lepiej wpasowac w teren te dwie podstawki.
Figurka z wymiany
Komentarze mile widziane.
Pozdrawiam.
Komentarze mile widziane.
Pozdrawiam.
-
- The Better Choice
mam wrazenie ze na wymiany bardziej sie spinasz
fajny, ostrze troche odstaje jakosciowo.
a teraz lec wrzucic foty do galerii wymianowej
fajny, ostrze troche odstaje jakosciowo.
a teraz lec wrzucic foty do galerii wymianowej