[PL] Galeria Gildora
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Galeria Gildora
coś miałem ci napisać ale zgubiłem sie po drodze ..
koncept modelu mnie zmylił ... ile to ma nóg ?? i dlaczego pikuje pyskiem w ziemie ??
dla czego ten koleś trzyma ostrze od kosy ?
koncept modelu mnie zmylił ... ile to ma nóg ?? i dlaczego pikuje pyskiem w ziemie ??
dla czego ten koleś trzyma ostrze od kosy ?
własnie, chyba mieczyk sie wygial za bardzo 
miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
nie czekaj to bumerang
z przedłurzką
co do 15 mm grajek - twarz może mieć większy kontrast na luzie -
niebieski to blue wash ??
co do 15 mm grajek - twarz może mieć większy kontrast na luzie -
niebieski to blue wash ??
straszne połączenie niezłych i złych elementów.
abstrahując od kosy, to on ma złote żebra?
przykro mi, ale on wygląda jakby dobijał zdychającego ze zmęczenia konia ciosem w kark...
abstrahując od kosy, to on ma złote żebra?
przykro mi, ale on wygląda jakby dobijał zdychającego ze zmęczenia konia ciosem w kark...
Oj Gildor taka wtopa z mieczem (wygięty)
.Ta zbroja wygląda dosłownie jak żebra,koniecznie musisz to zmienić.Po drugie metal mi się nie podoba może go rozjaśnisz? .Hmm .. ten czerwony jest ni w pięć ni w dziesięć i na dodatek za ciemny.Teraz trzeba coś powiedzieć o szkapie,nie widać rozjaśnień na skórze specjalnie.Ogólnie praca nie powala ani nie przeraża.
Pozdrawiam,
KeraM
Pozdrawiam,
KeraM
....Why do we fall? So we can learn to pick ourselves up.
Tu się zgodzę z opinią. Ale żeby coś ode mnie: naprawdę podoba mi się dobór kolorów, tylko trochę wykonanie kuleje...mahon wrote:straszne połączenie niezłych i złych elementów.
Kolektor wylotowy. Układ wydechowy pewnie ukryty pod płaszczem, za to rury wydechowej nie wiem, gdzie szukać...mahon wrote:abstrahując od kosy, to on ma złote żebra?
lepiej nie szukaj, to zapewne jest smierdzaca sprawaSlawol wrote:Kolektor wylotowy. Układ wydechowy pewnie ukryty pod płaszczem, za to rury wydechowej nie wiem, gdzie szukać...mahon wrote:abstrahując od kosy, to on ma złote żebra?
miniatures painted:
Witam i dziękuję.
Mówiąc,że zbroja jest kolektorem wylotowym obrażacie moje rzeźbiarskie ja
Mieczyk był taki odkąd go kupiłem i nic z nim tam nie kombinowałem.
Generalnie to glorfindela zacząłem miesiąc temu le nie miałem na niego siły(tak samo jak na armię elfów) i postanowiłem go skończyć tak byle był i sprzedać z resztą figurasków. Wiadomo, zaczętego nikt nie kupi a ten jakieś tam normy stołowe spełnia więc jest szansa ; D
No i tak to wygląda
Byłem ciekaw co o nim napiszecie.
Miłego!
Mówiąc,że zbroja jest kolektorem wylotowym obrażacie moje rzeźbiarskie ja
Mieczyk był taki odkąd go kupiłem i nic z nim tam nie kombinowałem.
Generalnie to glorfindela zacząłem miesiąc temu le nie miałem na niego siły(tak samo jak na armię elfów) i postanowiłem go skończyć tak byle był i sprzedać z resztą figurasków. Wiadomo, zaczętego nikt nie kupi a ten jakieś tam normy stołowe spełnia więc jest szansa ; D
No i tak to wygląda
Miłego!