[PL] Słoneczniki van Gorka 19.02.2011 Warszawa
Re: [PL] Słoneczniki van Gorka 19.02.2011 Warszawa
no
dziękować bardzo teraz można oblookać (część prac )
-
Rakso the slayer
hmm... właśnie zauważyłem, że forum poucinało niektóre fotki z lewej strony...
no ale ogólnie widać co i jak
no ale ogólnie widać co i jak
Zacne prace.
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
-
Kuzyn
gratuluję wszystkim, naprawdę świetne prace, najbardziej mi się podoba oras na motorze i nurglowy dred. Camelson to twój prawda? To on zgarnął best ever? Pokaż bliższe foty błagam
:rose: 
P.S.: Popiersie też świetne! Czyje to?

P.S.: Popiersie też świetne! Czyje to?
Popiersie slawola, świetne IMO 
Dredzio tak, mój, ale nie on zgarnął besta, tylko eldar autarch któego jeszcze fotek nie ma
wszystkie prace były na prawde extra! ale nie ma co sie dziwić, Polacy to najlepsi malarze!
Dredzio tak, mój, ale nie on zgarnął besta, tylko eldar autarch któego jeszcze fotek nie ma
wszystkie prace były na prawde extra! ale nie ma co sie dziwić, Polacy to najlepsi malarze!
Jestem, jestem!
Ogarnąłem się trochę i już jestem, wróciłem lekko po 22:00 do domu. Autostrada A2 to cudowny wynalazek, o ile ścigające się muły (znaczy się ciężarówki) nie blokują lewego pasa, wyprzedzając swoich dużych kolegów różnicą kilku km/h
A dla zainteresowanych - robią kolejne 2 bramki, będzie w sumie 5 razem z trzema już istniejącymi... Jeszcze nie są skończone (znaki i roboty drogowe), więc można przelecieć za darmo przez te miejsca. Opłata jest teraz 13zł za checkpoint (pojazd osobowy ofkors), więc trzeba szykować na przyszłość 130zł za przelot w dwie strony tą samą drogą...
Przed Warszawą i w Warszawie (w Łomiankach tym bardziej) śnieg nas złapał i to po kostki... Heh, zimno jak diabli...
A konkurs? Konkurs się udał i to najważniejsze. Było bardzo sympatycznie, choć ze względu na ilość prac - trochę kameralnie... Z tego, co wyliczono - zdaje się, że 24 prace. Ale naprawdę prace udane. I Jarek znów nam Camelsonadę zaprezentował i zgarnął wisienkę
Gratulacje!
A skoro mówicie, że fotki mają być jutro - choć mi oczywiście nic o tym nie wiadomo
- to się za to czym prędzej wezmę 
Dzięki wielkie za udaną imprezę, gratulacje za organizację i wszystko, o czym później napiszę
Powiem tylko, że mam ponad 500 fotek do obrobienia z całego weekendu... Zobaczę tylko, jak mi wyszły...
Aparatów było może i więcej, ale to głównie parę osób z graczy, ktoś tam pstrykał przy okazji coś... Pewnie na BP się pojawią.
Post Sławolum
A zostałem, bo miałem oprócz konkursu misję fotograficzną na Bazyliszku 
Ogarnąłem się trochę i już jestem, wróciłem lekko po 22:00 do domu. Autostrada A2 to cudowny wynalazek, o ile ścigające się muły (znaczy się ciężarówki) nie blokują lewego pasa, wyprzedzając swoich dużych kolegów różnicą kilku km/h
Przed Warszawą i w Warszawie (w Łomiankach tym bardziej) śnieg nas złapał i to po kostki... Heh, zimno jak diabli...
A konkurs? Konkurs się udał i to najważniejsze. Było bardzo sympatycznie, choć ze względu na ilość prac - trochę kameralnie... Z tego, co wyliczono - zdaje się, że 24 prace. Ale naprawdę prace udane. I Jarek znów nam Camelsonadę zaprezentował i zgarnął wisienkę
Dzięki wielkie za udaną imprezę, gratulacje za organizację i wszystko, o czym później napiszę
Powiem tylko, że mam ponad 500 fotek do obrobienia z całego weekendu... Zobaczę tylko, jak mi wyszły...
Post Sławolum
Kiedy pisałeś te słowa, to już pewnie wracałem, a na pewno byłem na żarciu w jakimś szybkim fudzieCamelson wrote:...No i oczywiscie Slawol, ale on dziś tam jeszcze siedzi z batlowcami
Macie tutaj samych zwycięzców
Parę fotek mi nie wyszło na tyle, na ile powinno, ale mam na szczęście zastępcze, robione później z innym tłem. Więcej dzisiaj po prostu już mi się nie chce robić, idę spać.
Robiłem tylko fotki i dostałem listę od sędziów. Jeśli gdziekolwiek jest jakikolwiek błąd, to prosiłbym autorów prac o dopisanie tego w temacie, a ja poprawię błędy
MODEL POJEDYNCZY:
1. Miejsce - Jarosław Drabek
Click to see full-sized image
2. Miejsce - Maciej Sadowski
3. Miejsce - Daniel Kałaska
DUŻY MODEL:
2. Miejsce - Mariusz Wiśniewski
3. Miejsce - Dima Lumelskyy
ODDZIAŁ:
1. Miejsce - Iga Bińczyk
2. Miejsce - Oskar Walczewski
3. Miejsce - PIotr Karpiński
OPEN:
1. Miejsce - Wojciech Kaczyński
2. Miejsce - Iga Bińczyk
3. Miejsce - Sławomir Borysowski
GRAND PRIX - Jarosław Drabek
Robiłem tylko fotki i dostałem listę od sędziów. Jeśli gdziekolwiek jest jakikolwiek błąd, to prosiłbym autorów prac o dopisanie tego w temacie, a ja poprawię błędy
MODEL POJEDYNCZY:
Click to see full-sized image2. Miejsce - Maciej Sadowski
Click to see full-sized image3. Miejsce - Daniel Kałaska
Click to see full-sized imageDUŻY MODEL:
Click to see full-sized image2. Miejsce - Mariusz Wiśniewski
Click to see full-sized image3. Miejsce - Dima Lumelskyy
Click to see full-sized imageODDZIAŁ:
1. Miejsce - Iga Bińczyk
Click to see full-sized image2. Miejsce - Oskar Walczewski
Click to see full-sized image3. Miejsce - PIotr Karpiński
Click to see full-sized imageOPEN:
1. Miejsce - Wojciech Kaczyński
Click to see full-sized image2. Miejsce - Iga Bińczyk
Click to see full-sized image3. Miejsce - Sławomir Borysowski
Click to see full-sized imageGRAND PRIX - Jarosław Drabek
Last edited by Slawol on 22 Feb 2011, o 19:04, edited 1 time in total.
-
Nameless
- The Better Choice

dzieki za foty panowie 
pogratulowac zwyciezcom, ale tez wszystkim ktorzy sie pojawili z pracami! az zal dupe sciska ze sie nie udalo dojechac
pogratulowac zwyciezcom, ale tez wszystkim ktorzy sie pojawili z pracami! az zal dupe sciska ze sie nie udalo dojechac
gratuluję wszystkim, żałuję nieobecności.
prace fajne....
a szczególnie miło zaskoczyły mnie dioramki pod oddziały Igi - no, tu widać duży postęp od odstatniego Hussara
zdobią, na prawdę zdobią
prace fajne....
a szczególnie miło zaskoczyły mnie dioramki pod oddziały Igi - no, tu widać duży postęp od odstatniego Hussara
zdobią, na prawdę zdobią
A dziękuje bardzo, mam nadzieję że na Hussara uda mi się jeszcze popracować nad robieniem lepszych podstawek.
Konkurs faktycznie kameralny ale bardzo miło spędziliśmy czas, wysłuchałam konstruktywnej krytyki i zamierzam skorzystać w przyszłości z dobrych rad.
Fajnie było zobaczyć twarze już znane i poznać kilka nowych.
Konkurs faktycznie kameralny ale bardzo miło spędziliśmy czas, wysłuchałam konstruktywnej krytyki i zamierzam skorzystać w przyszłości z dobrych rad.
Fajnie było zobaczyć twarze już znane i poznać kilka nowych.