[PL] Maru dne smarowanie
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Maru dne smarowanie
Ciekawie wygląda, ale miejscami ten niebieski mundur wygląda trochę jak NMM...
Kurczę, faktycznie można Cię po stylu rozpoznać
Kolejne udane prace! A i tym razem podstawki - mimo że "płaskie" - to mają więcej terenu i mi się bardziej podobają 
+1Kurczę, faktycznie można Cię po stylu rozpoznać
Taki brudny ,nie do końca techniczny ... i z kliiiiimatem

Kurczę, cięzko mi ogarnąć ten twój styl malowania, modele wyglądają fajnie, chyba wyszło Ci to czego chciałeś więc jest ok 
nu kolejny heros Do Pulpy - tym razem malowane dla mnie 2 dni w sumie z czego drugi to się obijałem i podstawkę zrobiłem , fotki i wogule popukałem w Assasins Creed 2 ..
w modelu nie podobały mi się 2 elementy - włosy i piórka .... może trzeba było sie trzymać oficjalnych jej kolorków ?? (czarne włosy a ciuchy ciemno śliwkowe - skóra lekko opalona )i wtedy by to wyszło jakoś (te włosy to mop ... ) (a na fotce to wyszły już masakra ... w rzeczywistości tam są pasemka i różne odcienie )
tak czy siak zrobiłem serie fotek na czarnym tle , niebieskim i tym takim "snakebitowo destialbrownowym"
Click to see full-sized image
i fotki alternatywne
na czarnym
na um "brązowym"
hym.. to zmniejszenie fotki totalnie zjadło odcienie które powplatałem tu i tam .. no i oczu nie widać .. (oka bo ma jedno)
no dobra taka "duża fotka" .. docyknięta na szybko (bez kompresji ... 30 minut temu zrobiłem z kompresja i wylazło takie ziarno że wyszło by że piaskowałem ludka )
Click to see full-sized image
w modelu nie podobały mi się 2 elementy - włosy i piórka .... może trzeba było sie trzymać oficjalnych jej kolorków ?? (czarne włosy a ciuchy ciemno śliwkowe - skóra lekko opalona )i wtedy by to wyszło jakoś (te włosy to mop ... ) (a na fotce to wyszły już masakra ... w rzeczywistości tam są pasemka i różne odcienie )
tak czy siak zrobiłem serie fotek na czarnym tle , niebieskim i tym takim "snakebitowo destialbrownowym"
Click to see full-sized imagei fotki alternatywne
na czarnym
na um "brązowym"
hym.. to zmniejszenie fotki totalnie zjadło odcienie które powplatałem tu i tam .. no i oczu nie widać .. (oka bo ma jedno)
no dobra taka "duża fotka" .. docyknięta na szybko (bez kompresji ... 30 minut temu zrobiłem z kompresja i wylazło takie ziarno że wyszło by że piaskowałem ludka )
Click to see full-sized image-
SexRocket
nie wiem czemu ale wyglada mi na wampirzyce w klubie go go 
Haha dokładnie takie same skojarzenie miałem.
Dlaczego ta mała podstawka wychodzi za tą dużą? Mogłeś ją jakoś obciąć bo teraz wygląda lipnie jak dla mnie.
Dlaczego ta mała podstawka wychodzi za tą dużą? Mogłeś ją jakoś obciąć bo teraz wygląda lipnie jak dla mnie.

Jak dla mnie pijana nastolatka zatacza się od latarni
a tak btw co przedstawia ta podstawka?
Kompletnie nie trybie podstawki nalozonej na druga podstawke ale co do malowania to masz fana.Niedociagniecia w technice nadrabiasz kolorystyka i kontrastem!
... i to fana, który wybacza ci brak zielonych zacieków/patyny!