[PL] Galeria qc
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
-
Nameless
- The Better Choice

Re: [PL]Galeria qc
a ja bym troche zaszalal. skoro juz woz przypomina skladak budowany w domowym warsztacie przez pana Henka, wprowadz tu urozmaicenia. rozne kolory, faktury, zrodla materialow... tylko musialbys uwazac zeby z tego nie zrobic pojazdu harlekinow 
Carnival of Chaos? Mógłby... 
-
quidamcorvus
Dzięki za rady. Na razie 'Rdza'. Moja pierwsza praca z pigmentami Vallejo.
[rimg]https://img403.imageshack.us/img403/3610/dscn4216.jpg[/rimg]
[rimg]https://img403.imageshack.us/img403/3610/dscn4216.jpg[/rimg]
-
Nameless
- The Better Choice

bardzo fajnie na razie, i okna i metal. jednej rzeczy sie doczepie... a w zasadzie nie, nie pozbawie Mahonia tej przyjemnosci, bo ten element to jego konik 
czyń swoją powinność, kacie. nie wspomnę o nitach skoro już je zauważyłeś 
zgadzam sie z przedmowcami metaliki wygladaja bardzo ciekawie, no i sama karoca wyglada moim zdaniem lepiej po pomalowaniu, a przynajmnije nie rzucaja sie tak w oczy niedoskonalosci rzezby
czekam na postepy 
-
quidamcorvus
Zdjęcia wyszły słabo, ale i tak są najlepsze z tych, które zrobiłem dzisiaj:
Click to see full-sized image
Click to see full-sized image