[PL] a co Ana porabia?

Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Eljot

Post by Eljot »

Ana wrote:W sumie to dobrze, bo juz zaczynam sie dopatrywac w niej niedociagniec i zaczynam sie irytowac.
Hehehe, skad ja to znam... kobiety :wink:

Bardzo ciekawa kolorystyka. Szczegolnie skrzydel, jakis album z motylami przegladalas? Pomijajac juz szczegoly techniczne podoba mie sie to, ze nie jest model pomalowany jaskrawo oczojebitnymi kolorkami jak motylki z bajek dla dzieci. Mroczna i dostojna :D
Galharen

Post by Galharen »

Oj Aniu, Aniu - przechodzisz sama siebie :shock:
Ten model jest naprawde piekny - moim zdaniem wykracza poza wszelkie standardy. Nadalas tej figurce olbrzymia dawke mistycyzmu, magii, a co tez wazne - realnosci (co prawda w klimatach fantasy).
Wspomnialas ze to demon - poszedlbym bardziej w tym kiedunku i nadalbym jej demonicznego oblicza, bo z twarzy wyglada jak dobra wrozka :) TO chyba jedyna rzecz do ktorej moge sie doczepic, bo pod wzgledem technicznym praca jest perfecto. Ogolnie juz sie przyzwyczailem, ze twoje prace powinno sie oceniac pod wzgledem merytorycznym, a nie technicznym 8) :D :)
Image
Ana
Painting Mum
Painting Mum

Post by Ana »

hehe dziÄ?ki. Co do twarzy, to ostatnio widzialam taka twarz w McDonalds (kobieca - zeby nie bylo watpliwosci) i upewnilam sie w przekonaniu, ze tej twarzy nic by nie pomoglo :lol:
Mahon radzil mi wprawdzie, zebym dolozyla jakis kolor w cieniach twarzy, ale wiem jak to by sie ciagnelo ... najpierw kolor w cieniu kolsci policzkowych, a skoczylo by sie na pelnym makija??u ;) i wyszedl by z niej transwestyta.
Trzymalam sie wiec do konca idei: ignorowac twarz ;) na zasadzie nie przyciagac do niej wztoku.

To zdjecie skrzydel jakie dostalam, zeby sie na nim wzorowac:

ImageClick to see full-sized image

czekam na fotke od mahonia mojego daemon Prince, pomalowalam prawie kolejny model do tej armii - dreda, a dzis w przerwie pomaluje siebie czarodziejke do mrocznych elfow :D
Ale dzis szlo mi malowanie jak krew z nosa, wiec jutro ja bede konczyc.
-- Ańa

Image
Galharen

Post by Galharen »

Jak zwykle mordercze tempo :) ja narazie bawie sie dragon princami moimi w oczekiwaniu na nowe farbki - i nie moge sie doczekac, zeby tez pomalowac cos na wyzszy poziom, tym bardziej widzac takie prace jak Twoja, Aniu.
Image
Ana
Painting Mum
Painting Mum

Post by Ana »

No przeciez masz wakacje, wiec kiedy jesli nie teraz :D
-- Ańa

Image
Galharen

Post by Galharen »

Ja w wakacje mam chyba jeszcze mniej czasu na malowanie niz w roku szkolnym :P :P Ale cos tam mi sie udaje pomalowac from time to time :)

Czekamy na zdjÄ?cia :wink:
Image
Ana
Painting Mum
Painting Mum

Post by Ana »

narazie tylko mojej roboty fotki, 2 WIPy :)
Jedna na czasie Ariel chce sprzedac na aukcji:

Nigdy nie malowalam mrocznych elfow, wiec swojej publiki z tej armii nie mam ;) ale kupilam swiezy model i licze, ze sie dzieki temu sprzeda. Nie jest wielce w moim guscie, wiec starac sie przy niej chyba wielce nie bede, byle by sobie obciachu nie narobic, a licze ze mi to powiecie. Lepiej spozytkuje ten czas przy nastepnych modelach, co nie?

koncze tez dredzia:

Uwagi mile widziane :rose:
-- Ańa

Image
Demi_morgana
Chest of Colors
Chest of Colors

Post by Demi_morgana »

babelki na podstawce dreda sa miodzio!!!
:curtain: podzielisz sie know-how ta taki efekt? 8)
Image

Hobby blog

Katoliku uważaj!
illusionrip
Sonny Crockett

Post by illusionrip »

dread bardzo mi sie podoba, jasne kolore zgnite...super
podstawa mi sie nie podoba, wyglada jak plastik (sorry i can't give more subtle sentences in polish)
Ana
Painting Mum
Painting Mum

Post by Ana »

To sa kulki z saszetek pochlaniajacych wilgoc + woda GW + mlecznego koloru nadaje White Glaze vallejo.
Fajniej wychodzi jeszcze jak sie dodaje zieleni do wody :D
-- Ańa

Image
Post Reply