[PL] Pracownia Galharena, czyli powrót Jedi [15.03.13 BSB ]
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
[PL] Pracownia Galharena, czyli malowania ciag dalszy...
Widać, że dawno nie malowałeś, bo i nic nie mówiłeś na forum
Heh, ale po figurce tego stwierdzić nie można, uważam, że trzymasz fason i tworzysz kolejne, bardzo ładne prace
Dawaj dalej, bo choć nie mój styl i NMM też nie dla mnie, to lubię sobie popatrzeć, jak ktoś to porządnie robi!
Sam mam ciśnienie uczelniane... Ech, byle do obrony
Sam mam ciśnienie uczelniane... Ech, byle do obrony
-
Demi_morgana
- Chest of Colors

Re: [PL] Pracownia Galharena, czyli malowania ciag dalszy...
nie marudź - dopiero później się zacznie...Slawol wrote:Ech, byle do obrony
Dzięki za odzew. Cieszę sie, ze sie podoba
Slawol - z tym nmm przesadziles, bo ja juz zapomnialem jak to sie robi i jak sie przyjrzycie, to latwo zauwazyc, ze tego pseudo zlotego nmm tak naprawde sa 2 albo 3 odcienie
bo nie moglem sobie przypomniec jak kiedys robilem zloty
Po maturach chce bardziej przysiedziec z moja armia, ale mam juz uszykowanego kolejnego elfa i to z niego sprobuje wyciagnac moj max
BTW - fajnie tak podyskutowac wreszcie o figurkach
Slawol - z tym nmm przesadziles, bo ja juz zapomnialem jak to sie robi i jak sie przyjrzycie, to latwo zauwazyc, ze tego pseudo zlotego nmm tak naprawde sa 2 albo 3 odcienie
Po maturach chce bardziej przysiedziec z moja armia, ale mam juz uszykowanego kolejnego elfa i to z niego sprobuje wyciagnac moj max
BTW - fajnie tak podyskutowac wreszcie o figurkach
[PL] Pracownia Galharena, czyli malowania ciag dalszy...
Też prawdaDemi_morgana wrote:nie marudź - dopiero później się zacznie...
To zrób zbliżenie, wtedy z chęcią Cię zniszczę krytykąGalharen wrote:Slawol - z tym nmm przesadziles, bo ja juz zapomnialem jak to sie robi i jak sie przyjrzycie, to latwo zauwazyc, ze tego pseudo zlotego nmm tak naprawde sa 2 albo 3 odcienie
Update. Brakuje podstawki, ale kurde ktos mi wyrzucil kore, ktora mialem uszykowana, wiec bede musial cos pokminic
Click to see full-sized image