[PL] Nora Sławola [17.03.17 - Cornelius]

Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

RE: [PL] Warsztat Slawola

Post by Nameless »

no byl na magnesy, ale chyba za slabe. moze do grania to dobre rozwiazanie, ale wg mnie niedopuszczalne na konkursie.
a wracajac do tematu mrocznych zabojcow - ta praca zawsze mi sie podobala. technicznie moze nie jest doskonala, ale tzw. klimatu ma na kilogramy :)
https://www.vikinglodge.com/NG7P/OrchidA.jpg
Image
Slawol
Perpetuum Mobile
Perpetuum Mobile

[PL] Warsztat Slawola

Post by Slawol »

Nameless wrote:no byl na magnesy, ale chyba za slabe.
A tego to nie wiedziałem, chciałem sobie zażartować ;)

Dalej... W ogóle ci ludzie z Vikinglodge ładnie malują figurki (dobór kolorów i NMM), tylko z renomą mieli gorzej jakiś czas temu. Najgorsze były u nich podstawki, zawsze mnie drażniły te kolory i niechlujność momentami... zwłaszcza boki (jak w prezentowanej przez Ciebie). Roślinność też nie zawsze była dobrze dobrana, ale ostatnimi czasy poprawili się znacznie w tej kwestii.

I schodzą te modele za całkiem przyzwoite pieniążki ;)

A zaprezentowana przez Ciebie figurka jest ekstra, widziałem już, mam tutaj też taką w brązie:

https://www.coolminiornot.com/178722

Sam model jest klimatyczny - ale to Reaper, więc nie ma, o czym mówić ;)
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski

Image

Let’s put a smile on that face!
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

Vikinglodge to jeden malarz, jesli dobrze kojarze ;)
brazowy fajny, ale do czarnego sie nie umywa ;)
Image
Slawol
Perpetuum Mobile
Perpetuum Mobile

[PL] Warsztat Slawola

Post by Slawol »

Nameless wrote:Vikinglodge to jeden malarz, jesli dobrze kojarze ;)
brazowy fajny, ale do czarnego sie nie umywa ;)
To w takim razie gdzieś się musiałem machnąć w teorii i nie tę szufladkę otworzyłem w móżdżku... ;) Można się zamieszać na tym rynku :)

A tak, czarny ładniejszy :)
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski

Image

dead

Post by dead »

A jak dla mnie jak na te 12 h to twoj tygrysi asasin jest bardzo ale to bardzo gites :D mega mi sie podoba zrobil na mnie piorunujace wrazenie choc pomysl juz "oklepany" :P ale wg mnie bardzo ale to bardzo udana "kopia" choc wg mnie ma inna dusze !! jest troche taki grozniejszy glownie przez te nie "zacpane" oczy :D
nawet gdyby wyjsc poza ramy fluffu wfb, to facet w kapturze i masce raczej chce sie gdzies schowac, skradac przez cienie... a temu to stado tygrysow zostalo do maskowania sie...
albo dzungla :D ^^" czy jakis step :D

:P
A bo to pewnie taki tytan na magnesy był, jak smok dead'a :Wink: Dobra, zejdźmy już Mahonia :Silenced:
hehehe niedlugo mysle ze bedziecie mogli zobaczyc kolejny magnesowy twor :D tylko obmysle co mozna na magnesach zrobic :D (tak mi sie te cudenka malutkei spodobaly ze ja p.......!!

TYLE pozdro
IRKUCK

Post by IRKUCK »

jak dla mnie asassin, fajna praca i ciekawie wyglada takie podejscie " nie ciagle te ciemne kolory " :P
jedyne co bardzo razi jest to skora ktora wyglada strasznie plastikowo... :)
....::::Dar Makabere Tanza Des Vampires:::....
Image
Slawol
Perpetuum Mobile
Perpetuum Mobile

[PL] Warsztat Slawola

Post by Slawol »

@IRKUCK - a o której skórze mówisz? Bo w tym temacie są dwa zdjęcia tego samego modelu, malowanego przez gościa o nicku Ija, a wcześniej jest elf malowany przeze mnie ;)
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski

Image

mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

A Ija to nie panienka? Z tego co wiem ten model na polskim GD był zgłoszony przez dziewczynę.
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Slawol
Perpetuum Mobile
Perpetuum Mobile

[PL] Warsztat Slawola

Post by Slawol »

A widzisz...Mój błąd, nie wiedziałem o tym :think: Teraz wiem więcej, chyba że zgłaszała z czyjegoś upoważnienia ;)
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski

Image

CUKIERas

Post by CUKIERas »

niestety mi też sama idea "tiger force DE" nie specjalnie przypadła do gustu. Ale samo wykonanie jest naprawdę dobre - można się przyczepić do ręki (skóra IMO wygląda nieco płasko), i może ciut popracować nad płynnościa NMM - na plus twarz, i prostota podstawki.
Post Reply