[PL] Golden Demon w Polsce

Informacje i dyskusje o imprezach związanych z malowaniem - specjalnie dla rodaków :)
Locked
Kyrielejson

Post by Kyrielejson »

Witam,
Najprawdopodobniej się pojawię - o ile Golden Demon średnio mnie nie interesuje (dzisiaj zacząłem myśleć, że coś trzeba tu pomalować), to chęć poznania Was zmusza mnie wręcz do szturmu na Warszawę. ;)

Czuję się tu taki... zagubiony... więc demoniczna integracja tym bardziej mnie kręci.

Jedzie ktoś z Górnego Śląska czy okolic? Samotna podróż nie należy do moich ulubionych zajęć, w kupie raźniej.

Pozdrawiam,
Kyrie.
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

Kyrielejson wrote:Czuję się tu taki... zagubiony...
no coś ty? ciągle? ;)
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Kyrielejson

Post by Kyrielejson »

A co to za integrowanie się z towarzystwem forumowym - przez internet? Pff. W Warszawie się znajdę. Wreszcie.

Tyle głębokich wyznań. Ach. ;)
Przemas

Post by Przemas »

no, no hash, ty tu nie rob ze mnie takiego ober murzyna :D - to stanowisko nalezy juz do szamana ;). fakt jednak faktem ze probujemy przeforsowac kilka pomyslow dzieki czemu cala obsluga konkursu powinna dzialac plynnie. od pewnego czasu tez staramy sie zorganizowac spotkanie chociaz czesci ekipy gd, tak zeby przetrenowac calosc.
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

Przemas wrote:probujemy przeforsowac kilka pomyslow dzieki czemu cala obsluga konkursu powinna dzialac plynnie.
a to ciekawe... powodzenia!!
Przemas wrote:od pewnego czasu tez staramy sie zorganizowac spotkanie chociaz czesci ekipy gd, tak zeby przetrenowac calosc.
z tryumfalnym przemarszem, deklamacjami, galowymi strojami, a potem POLEROWANIE GABLOT! ZAMIATANIE SALI! ĆWICZENIE "DZIEŃ DOBRY"! :twisted:
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Ana
Painting Mum
Painting Mum

Post by Ana »

:lol: Zaskoczę Was ale siedzę sobie tutaj ... sobie sama i sobie tak pomyślałam, że sobie przyjadę.
Jadę na warszawskie imprezowanie :D
Ale powiem Wam szczerze, że demiego chyba się nie uda wyciągnąć. Uparł się że nie przyjedzie :doh:
Ta zdrada krwi wymaga. Może demiego wciąż boli głowa po zeszłorocznym spotkaniu :lol:
-- Ańa

Image
illusionrip
Sonny Crockett

Post by illusionrip »

demi is afraid to meet hash again ;)

demi...chicken chicken :mrgreen:
Ana
Painting Mum
Painting Mum

Post by Ana »

tak, może poprzednim razem Hash stawiał i teraz demi musiał by się zrewanżować :trampolin:
-- Ańa

Image
Demi_morgana
Chest of Colors
Chest of Colors

Post by Demi_morgana »

nie stawiał, nie stawiał :nonono:

illusionrip wrote:demi...chicken chicken :mrgreen:
I'll kill ya for that! :gun:
one day I'll challenge You for our eternal duel!
Image

Hobby blog

Katoliku uważaj!
Przemas

Post by Przemas »

mahon wrote: z tryumfalnym przemarszem, deklamacjami, galowymi strojami, a potem POLEROWANIE GABLOT! ZAMIATANIE SALI! ĆWICZENIE "DZIEŃ DOBRY"! :twisted:
dokladnie :D! zapomniales tylko dodac o drukowaniu dyplomow w pozycji "na bacznosc" przy wtorze piesni "jeszce GW nie zginelo, poki kiebza pelna....." :lol:
Locked