[PL] Galeria Gimiaka
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Galeria Gimiaka
Nice and tidy paint job, great work on the weathering too, I like this very much 
-
Nameless
- The Better Choice

caly czolg usyfiony, zadrapany, pordzewialy - a tu element jak bielizna prosto z elfiej pralni. eldarowej, skoro to 40kczlowiek.morze wrote:biały znaczek mi nie przeszkadza, a wręcz przeciwnie. fajnie przykuwa oko
owszem, przykuwa oko, ale w tym wypadku nie jest to komplement.
cala reszta mi sie bardzo podoba.
dla ciebie nie jest, dla mnie jest.
ta ikona, symbol BA jest głównym/honorowym elementem więc może traktowane jest to z szacunkiem i raz na jakiś czas go umyją, a jak uszkodzony jakimś odłamkiem to wymienią.
ja się z "wizją" autora zgadzam i tyle.
ta ikona, symbol BA jest głównym/honorowym elementem więc może traktowane jest to z szacunkiem i raz na jakiś czas go umyją, a jak uszkodzony jakimś odłamkiem to wymienią.
ja się z "wizją" autora zgadzam i tyle.
miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
tak - już to pisałeś, a nasza obecność na forum wskazuje na to iż potrafimy czytać 
miniatures painted:
Fajna robota
ale mnie też trochę za bardzo rażą te wszystkie czyste zawieszki.
Malowanie jest super, tylko jak dla mnie trochę niekonsekwentne.
No ale wszystko to oczywiście rzecz gustu i koncepcji
tak czy siak, wyszło fajnie.
Malowanie jest super, tylko jak dla mnie trochę niekonsekwentne.
No ale wszystko to oczywiście rzecz gustu i koncepcji
to mniej ważne bo można to poprawić łatwo w dowolnym programie do obróbki fotekPoważnie? W nocy robiłem, dlatego też trochę tłumaczy to niedoświetlenie.
natomiast to co ważne to udało ci się nie przegrzać czerwieni - a to jest znacznie trudniejsze i potem trudno sie to koryguje (porównaj sobie fotki tych Dead company i ten pojazd - jedne z nich sa przegrzane po bandzie i niedoświetlone a pojazd jest tylko na niektórych fotkach "podgrzany" i kilka sekund z programem do obróbki fotek by go doświetliło .. już bez potrzeby kalibrowania RGB .. )
no ten niebieski wichajster na boku wygląda jak koło ratunkowe
"sierżancie co to ma być ?!!"
" a Gume Mambe przykleili nam do włazu Dowódzco "
" Kapłon maszyn obiecał się tym zająć ale na razie czyści Kapelana po napaści pięcio latki z lakierem do paznokci"
Dobra, namówiliście mnie - ubrudzę cukierka, choć przyznam szczerze, że mi szkoda, bo tak fajnie wygląda. 
-
Nameless
- The Better Choice

jak ci szkoda, to zostaw. to twoj czolg, a nie nasz. my jedynie przedstawiamy nasze opinie.