[PL] Warsztat Kacpra
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Warsztat Kacpra
Biedny, ciekawe jak on je kanapki z takimi "rencyma" 
Ogry nie jedzą kanapek... z widomych przyczyn.
No, fajny stwor. fajny w sensie malowania, bo sam model jest paskudny!
Czysciutko, nie podobaja mi sie chyba tylko krawedzie podstawki, takie jakby ci sie albo klej wylal, albo skalpel kilka razy uciekl. a moze krew na ostrzach by sie przydala?albo przynajmniej rdza 

A mnie zawsze u Kacpra powala schludnosc malowania.Nawet jesli brakuje cienia i rozjasnien to i tak figsy wygladaja bardzo solidnie!NIc tylko wrzucac do katalogu z figurkami!
kacper_gda wrote:Jeden z nielicznych modeli to ogrów ktory mi sie podoba :p przyjemnie sie go malowało
Przytakuję Przemosz'owi w pełnej rozciągłości ... choć poczuwam się również do przyłączenia się do 'drużyny ...cienia'. No chyba, że jest Was już dziewięciu?
-
Nameless
- The Better Choice

o nie, w moim worze nie ma miejsca dla takich paskud! tzn. mowie o tym ogrze, nie o Kacprze 
Ojej tyle odpowiedzi a mojej nie ma.
Figurka bardzo fajna, najbardziej podobają mi się jego buciki-ładnie rozłożyłeś cień.
Skóra na plus i podstawka.
Dobra robota
Figurka bardzo fajna, najbardziej podobają mi się jego buciki-ładnie rozłożyłeś cień.
Skóra na plus i podstawka.
Dobra robota

-
kacper_gda
Ta figurka naprawde nie jest taka zła ;p czepiacie sie !
W porownaniu z innymi modelami do tej armii wypada niezle