Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Bardzo w stylu AD&D. Czyli nie wiadomo co to jest, byle by mialo WIELKI sprzet i paskudna morde
Luski wyszly fajnie, metalowo, jesli to mial byc metal. Zbroja jest jak dla mnie zbyt napackana
i ciezko sie polapac jaka toto ma fakture.
@Irkuck - powiem szczerze, ze mnie sie nie podoba. ani troche, przykro mi. konwersja jest malo zgrabna, a i kolory jakos tak bez ladu i skladu. Technicznie oczywiscie trzymasz poziom, ale jakos calosc wcale mi to nie podchodzi. mam nadzieje ze na ibejowie komus sie spodobal bardziej niz mnie
Konwertowanie hmm w sumie cos tam zawsze probuje ( chociaz nie zawsze wychodzi za dobrze )
Model mialbyc slaaneshowy na poczatku ale pozniej jakos pomyslalem ze zastosuje dziwne zestawienie kolorow i zobacze jak sie przyjmie.... no i sie ogolnie nie podoba.... nastepne modele juz beda bardziej naturalne
malowanie wyciąga sam model, choć nie wiem, czy nie przekombinowałeś
Wiesz wszędzie inne wzorki jednakowo narzucające się ...
Podoba mi się topór, napierśnik i wewnętrzna część (frontowa - kreskowa) skóry.
Ale jako całość wydaje mi się to trochę pogubione.
Nie podoba mi się głowa tego modelu - rzeźba i malowanie. Malowanie jakoś nijako zlewa się i ginie.
Ja bym chyba wyraźniej namalowała oczy
Mam nadzieję, że chociaż fajnie Ci się go malowało
po sesji w koncu moglem zrobic co nie co...
udalo mi sie przerobic zwyklego termosa na wilczego ( jak moze kiedys bede zbieral Sm to tylko SW)
najbardziej bylem ciekawy jak wyjda wlosy robione w GS ale chyba az tak zle nie wyszly
z reszta sami ocencie : Click to see full-sized image
Malowanie ładne, czyste i precyzyjne. Wydaje mi się, że troszkę za mało cieni, ale może to kwestia oświetlenia. No i kolor włosów...jakiś taki różowawy. Mimo drobnych niedociągnięć nie bardzo mam się czego czepić, przyklasnę więc z podziwem... ...i choć pozostaję fanką bardziej realistycznego malowania, kolorystyka-jak i cała figurka-bardzo przypadły mi do gustu.