[PL] Siedziba Flameona ;)

Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Gazza

Post by Gazza »

Model zawsze się mi podobał, ale w Twoim wydaniu rzucił mnie na kolana!
Bravo!
Zielone wcale nie takie przesadzone. Nie ujmują figurce, aczkolwiek nic nie wnoszą i chyba klimatem średnio pasują do stepów Rohanu.
Pzdr!
Cold "Strobe Light Network"
Lemartes

Post by Lemartes »

Swietne. miecz totalny :)) ja bym nic w nim nie zmienial.
Image
dead

Post by dead »

ladnie ladnie :D podoba mi sie - jest blaskomiotny dosc i dzieki temu sporo zyskuje w moich oczach - niektore rzeczy mozna wygladzic - przynajmniej na fotach tak to odbieram - ale ogolem bardzo pozytywny model i gratki za niego. Czekam na finisz i ostateczne zdjecia
Flameon

Post by Flameon »

Ostatnio postanowiłem posiedzieć sobie trochę przy rzeźbieniu i wyszło mi ot takie coś ;)

ImageClick to see full-sized image

dead

Post by dead »

calkiem mily ten pan :d - ciekawi mnie jak bedzie wygladal po pomalowaniu -> nie jestem dlubaczem tylko malownikiem wiec niestety nie mi wypowiadac sie na temat rzezby ;) -. ale na pierwszy rzut oka bardzo mi sie to cus podoba :D
Raptaparat

Post by Raptaparat »

Calkiem fajny. Podoba mi sie futro, bo to raczej trudny element, a Tobie wyszedl bardzo dobrze :)
Jedna rzecz jest natomiast mocno nie w porzadku z tym modelem - proporcje. Obecnie wyglada jak maly chlopiec zakuty w ciezka zbroje. Juz nawet nie chodzi mi o to, ze moglby byc barczastym gosciem, poprostu nogi ma o wiele za krotkie.
Poza tym chyba ten rycerz posiada jakas takemnicza moc przyciagania przedmiotow, bo inaczej nie potrafie wytlumaczyc sposobu w jaki trzyma ta demoniczna glowe :D
dead

Post by dead »

Raptaparat wrote:nie potrafie wytlumaczyc sposobu w jaki trzyma ta demoniczna glowe
osmiorniczka :D

BTW
tak dluzej sie poprzygladalem i zastanawia mnie ta jego prawa noga - uniesiona jakby miala na czyms stac ale nie wyglada na zgieta w kolanie -> przynajmniej mam takie odczucie patrzac na ulozenie stopy.

co do tej glowy moznaby dodac kawalki klakow miedzy palcami wtedy by bylo wiadome jak on ja trzyma ... bo ma za mala dlon by ja tak objac a innych pkt zaczepienia nie widze.

ale tak czy siak fajna praca jak wczesniej pisalem.
Renaw

Post by Renaw »

Wszystko jakoś się tu trzyma. Jedynie mam wrażenie że coś proporcje się buntują...:) ta prosta nóżka jakby za krótka i...ajj czepiam się
:?
Pancerzyk - ok
kolczuga - ok
Futro - ok
sznureczek - ok
Jeśli to jeden z pierwszych ulepków to fajne :)
GreatJester

Post by GreatJester »

Sam za tydzien bede mial GS , wiec dla mnie super!
Ana
Painting Mum
Painting Mum

Post by Ana »

Podoba mi się głowa w ręce, napierśnik, miecz, zawiane futro i postawa charyzmatyczna :D
Niestety kończyny ma nieproporcjonalnie krótkie :? i to sprawia, że dziewki w gospodzie nie będą zwracać na niego uwagi :mrgreen:
Ale dryg do GS to Ty masz :D
-- Ańa

Image
Post Reply