Model zawsze się mi podobał, ale w Twoim wydaniu rzucił mnie na kolana! 
Bravo!
Zielone wcale nie takie przesadzone. Nie ujmują figurce, aczkolwiek nic nie wnoszą i chyba klimatem średnio pasują do stepów Rohanu.
Pzdr!

[PL] Siedziba Flameona ;)
					Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
	Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Ostatnio postanowiłem posiedzieć sobie trochę przy rzeźbieniu i wyszło mi ot takie coś 
 Click to see full-sized image

Click to see full-sized image Click to see full-sized image
Click to see full-sized image- 
				Raptaparat
Calkiem fajny. Podoba mi sie futro, bo to raczej trudny element, a Tobie wyszedl bardzo dobrze 
Jedna rzecz jest natomiast mocno nie w porzadku z tym modelem - proporcje. Obecnie wyglada jak maly chlopiec zakuty w ciezka zbroje. Juz nawet nie chodzi mi o to, ze moglby byc barczastym gosciem, poprostu nogi ma o wiele za krotkie.
Poza tym chyba ten rycerz posiada jakas takemnicza moc przyciagania przedmiotow, bo inaczej nie potrafie wytlumaczyc sposobu w jaki trzyma ta demoniczna glowe

Jedna rzecz jest natomiast mocno nie w porzadku z tym modelem - proporcje. Obecnie wyglada jak maly chlopiec zakuty w ciezka zbroje. Juz nawet nie chodzi mi o to, ze moglby byc barczastym gosciem, poprostu nogi ma o wiele za krotkie.
Poza tym chyba ten rycerz posiada jakas takemnicza moc przyciagania przedmiotow, bo inaczej nie potrafie wytlumaczyc sposobu w jaki trzyma ta demoniczna glowe

osmiorniczkaRaptaparat wrote:nie potrafie wytlumaczyc sposobu w jaki trzyma ta demoniczna glowe

BTW
tak dluzej sie poprzygladalem i zastanawia mnie ta jego prawa noga - uniesiona jakby miala na czyms stac ale nie wyglada na zgieta w kolanie -> przynajmniej mam takie odczucie patrzac na ulozenie stopy.
co do tej glowy moznaby dodac kawalki klakow miedzy palcami wtedy by bylo wiadome jak on ja trzyma ... bo ma za mala dlon by ja tak objac a innych pkt zaczepienia nie widze.
ale tak czy siak fajna praca jak wczesniej pisalem.
- 
				Renaw