Miejsce na prezentację i omawianie modeli, nad którymi ciągle pracujecie.
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
@Ana - wiesz co zastanawialem sie przez dobre 5 min nad tym jogurtem i stwierdzam ze nie wiem jakim cudem sie u mnie znalazl gdyz w sklepach tez takowego nei widzialem (ale wiem ze mam dosc dlugo kubeczek wiec moze wyszedl juz z mody owy jogurcik ) praca idzie powoli do przodu ;/ no niestety sesja poprawkowa tuz tuz i trza sie zaczac uczyc ...
A teraz nowa partia fotek ... wiem ze coniektorzy sie przyczepia tego "fireballa ze smoczej japy" ale nie jestem wybitnym rzezbiarzem ... sugerowalem sie tzw "smoczym oddechem" czyli ta cyrkowa sztuczka gdzie koles bierze spirola i dmucha ... wyszlo jak wyszlo jestem srednio zadowolony ale juz nic nie zmienie ^^"
BTW przyciemnilem troche luski pozmienialem pare detali mam nadzieje ze teraz jest lepiej ... - oto fotki:
troche namieszalem w swojej wypowiedzi. dla uscislenia - szkoda, ze nie pokazujesz nam prac (chociaz prob) powyzej TT. na razie ciagle zamowienia/ebay, cale armie czy oddzialy. smok to samo. nie masz chetki sprawdzic sie (chocby prywatnie) na wyzszym poziomie?
Każdy orze jak może, ale czy nie powinniście się skupić na konstruktywnych radach panowie?
Zastanawiam się czy sama kolorystyka tego "ziewu" nie jest sugestywna ... ale ze skutkiem ubocznym
Chyba prędzej zrobiłabym z tego ognisty ziew ... może z dużą ilością czerni na powierzchni. Takie przypadkowe beknięcie po potrawie z Chili