A ja podsunę teamat bardziej damski: "baba z wozu, koniom lżej" Czy to z powodu ciężaru, czy wyglądu ... ?????
Taki konkursik, na najbardziej "ble" i "nie" postać płci żeńskiej.
A to parę propozycji, które otrzymałem od osób związanych z CofC:
DiaCon wrote:Moze poprostu najlepszy model,oddzial,pojazd, potwor?
DEMON_COLOR wrote:Tak to jest MYŚL
Myśle że DIACON ma racje - zróbmy kilka kategori powiedzmy 5 albo 6 . I nałóżmy ograniczenie że można maksymalnie zgłosić 2 modele - a to po to żeby jedna osoba nie zdominowała wszystkich kategori i aby nie zgarneła wszystkich nagród Standardowo POjedyńczy model Fantasy i pojedyńczy Sci-fi , do tego duży model Fantasy ( tu OGRY i wilczarze do COnfro np.), POtwór ( fantasy i sci-fi w jednym ) a także POJAZD i ewentualnie open Myśle ze te 6 kategori było by w sam raz
messiah_182 wrote:Może po prostu zrobimy dwie kategorie - model Fantasy i model SCi-Fi.
Ana wrote:to jest konkurs dla malarzy, a nie dla graczy, wiec o to chodzi, ażeby rzeczywiście robić to pod tematykę. Poza tym fajniej jest malować pod temat i oceniać też będzie fajniej.
Ja jestem za 1 tematem Następny konkurs - następny temat To nie Golden Demon, tylko mały konkursik towarzyski
plan jest taki:
- konkurs internetowy: przesyłacie fotki, a jak ktoś nie ma jak zrobić to może przesłać figurkę do sfotografowania
- ocenia jury
- rozdaje nagrody
- wszyscy się cieszą
- myślimy o kolejnej edycji
dla mnie świetnym pomysłem jest konkurs na "najwredniejszego demona", tylko takie pytanie: ile czasu uczestnicy mogliby poświęcić na zrobienie pracy konkursowej, od ogłoszenia konkursu do oficjalnego końca przyjmowania zgłoszeń. Wiadomo nie każdy ma zrobionego już wrednego demona
przy pierwszej edycji konkursu na figurke z warzona organizowanej przez forum wargamer'a było ok miesiac na nadesłanie prac;
na nadesłanie prac drugiej edycji przeznaczono ponad 3 miesiace co spowodowane było wakacyjna przerwą