[PL] Różne malowanki
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Różne malowanki
Witaj na forum, Reynevan! 
No to już teraz wiem, kto zmalował drugiego wuja ze Stihlem (a sama scenka jest niesamowita), którego widziałem na CMON
Bardzo przypadła mi także do gustu scenka z motocyklistami.
Baw się dobrze tutaj!
No to już teraz wiem, kto zmalował drugiego wuja ze Stihlem (a sama scenka jest niesamowita), którego widziałem na CMON
Baw się dobrze tutaj!
Witam na forum!
Milo, widac ze modele historyczne + duza skala leza tobie bardziej niz miniaturki fantasy.
Milo, widac ze modele historyczne + duza skala leza tobie bardziej niz miniaturki fantasy.
miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
Bardzo fajne prace, oglądałem jakiś czas temu rzeźnika ze świniami na cmon i byłem szczerze zachwycony tą pracą, na prawde wyszło to bardzo fajnie. Reszta prac też jak najbardziej trzyma poziom, oby tak dalej. 
Dzięki wielkie

Może nie tyle leżą bardziej, co mam sporo większe doświadczenie w tego typu konstrukcjach. Fantasy to inna para kaloszy, paleta barw jest sporo szersza, do tego rozmaite efekty i smaczki których w historyczno militarnych produkcjach się nie stosuje. Uczę się, może kiedyś się nauczęsea.man wrote:Milo, widac ze modele historyczne + duza skala leza tobie bardziej niz miniaturki fantasy.
Apdejt 
dwa harlequiny:

Drugi mi ładniej wyszedł (przynajmniej na moje oko) - jako że mam sześciu, mam nadzieję że progres się zachowa przy kolejnych
dwa harlequiny:

Drugi mi ładniej wyszedł (przynajmniej na moje oko) - jako że mam sześciu, mam nadzieję że progres się zachowa przy kolejnych
po tym jak zobaczyłem twoje modele historyczne i fotki z pierwszego posta, mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że harlequina i elfią czarusię to chyba malowałeś od niechcenia / na słabo płatne zlecenie / dla relaksu 
To żadne wytłumaczenie 
Widać, że przesiadka na malowanie fantastyczne nie była dla Ciebie problemem, a poza tym tutaj można poszaleć z kolorami i nie trzeba się przejmować zgodnością historyczną
Mimo bogatej palety kolorów przy tych błaznach, to i tak uważam, że malowanie jest stonowane, a nie takie jaskrawe. Osobiście bardzo mi się to podoba, natomiast faktycznie niektóre elementy są zrobione gorzej od innych.
Bardzo interesujące podstawki za to!
Powodzenia z aukcjami!
Widać, że przesiadka na malowanie fantastyczne nie była dla Ciebie problemem, a poza tym tutaj można poszaleć z kolorami i nie trzeba się przejmować zgodnością historyczną
Mimo bogatej palety kolorów przy tych błaznach, to i tak uważam, że malowanie jest stonowane, a nie takie jaskrawe. Osobiście bardzo mi się to podoba, natomiast faktycznie niektóre elementy są zrobione gorzej od innych.
Bardzo interesujące podstawki za to!
Powodzenia z aukcjami!
Dzięki:)Slawol wrote: Osobiście bardzo mi się to podoba, natomiast faktycznie niektóre elementy są zrobione gorzej od innych.
A które gorsze (poza bronią, bo to widzę)? Nie mam jeszcze wyrobionego oka do fantasy, i pewnie część błędów mi ucieka