podoba mi sie hemi klejnot na klacie
uuuuuuu Turkusik
[Pl] piaskownica kacpero / WIPow ciag dalszy
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [Pl] piaskownica kacpero / archon WIP
Misiek Kacpero się obudził
A wiesz, że lato już za pasem?
Jak widać przerwa wcale Ci nie zaszkodziła. Maska mi się najbardziej podoba, znów popisowy enemem w Twoim wykonaniu będzie. I te fioletowe rogi też mi się podobają. Reszta jest póki co w trakcie malowania, więc powstrzymam się z komentarzem
A wiesz, że lato już za pasem?
Jak widać przerwa wcale Ci nie zaszkodziła. Maska mi się najbardziej podoba, znów popisowy enemem w Twoim wykonaniu będzie. I te fioletowe rogi też mi się podobają. Reszta jest póki co w trakcie malowania, więc powstrzymam się z komentarzem
Re: [Pl] piaskownica kacpero / kolejne WIPy
ciąg dalszy prac niedokończonych
ludek z pięcioosobowego oddziału terminatorów zaczęty wieki temu, teraz wziąłem się za przemalowywanie (aktualny etap widoczny na załączonym zdjęciu), praca ebayowa:
Click to see full-sized image
szary rycerz ktorego robie calego w NMMie (ilość powierzchni która ma być tak pomalowana masakruje), tez pojdzie na aukcje:
ludek z pięcioosobowego oddziału terminatorów zaczęty wieki temu, teraz wziąłem się za przemalowywanie (aktualny etap widoczny na załączonym zdjęciu), praca ebayowa:
szary rycerz ktorego robie calego w NMMie (ilość powierzchni która ma być tak pomalowana masakruje), tez pojdzie na aukcje:
Stop competing with others. Start competing with yourself.
Re: [Pl] piaskownica kacpero / WIPow ciag dalszy
no no, jak narazie to przyciagaja wzrok ! Jedyne co moge powiedziec, to w pierwszym termosie złoto nie swieci, miejscami brakuje wiekszych cieni. Wiadomo ze to wip, ale nie zapomnij obkrawedziować ;P
Drugi termos, tez miejscami super a miejscami mniej super
bardziej super to tylna klapka i klapka na prawej nodze, a mniej super to pancerz na klatce piersiowej, nie blyszczy zbytnio. Głowe tez bys mogl bardziej powyciagac do bieli, bo glowa to jednak wazna czesc figurki, na ktorej skupia sie wzrok kupujących
Cisnij chłopie cisnij !
p.s. podaj recepture na kolor młotu jesli mozesz ?
Drugi termos, tez miejscami super a miejscami mniej super
bardziej super to tylna klapka i klapka na prawej nodze, a mniej super to pancerz na klatce piersiowej, nie blyszczy zbytnio. Głowe tez bys mogl bardziej powyciagac do bieli, bo glowa to jednak wazna czesc figurki, na ktorej skupia sie wzrok kupujących
Cisnij chłopie cisnij !
p.s. podaj recepture na kolor młotu jesli mozesz ?
dzięki! młot to jeśli dobrze pamiętam VMC turquoise rozjaśniany P3 carnal pink..
Stop competing with others. Start competing with yourself.
ten srebny NMM (szczegolnie z tylu) to chyba jeden z lepszych NMM jakie widzialem, ekstra robota!
miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
Kacprze, praca nie tylko ebay'owa,ale również fajowa
porządne prace jak na vipy. Trzymam kciuki cały czas, jak już nie wiercę otworów w betonie, za to, by nie złamał Cię ten NMM, ktokolwiek to jest .
porządne prace jak na vipy. Trzymam kciuki cały czas, jak już nie wiercę otworów w betonie, za to, by nie złamał Cię ten NMM, ktokolwiek to jest .
nom, srebrny NMM jest fajny. Ale to co mi się najbardziej podoba to na pierwszym modelu złota tarcza i ten złoty znacznik nad głową. Fajne kolory, fajne rozmieszczenie światła.
Co do kolejnym terminatorów to mają zbyt żółto/miodowe te złote NMM jak dla mnie.
Powodzenia z tymi figsami Ja bym nie dal rady pomalować tylu terminatorów, oj nie
Co do kolejnym terminatorów to mają zbyt żółto/miodowe te złote NMM jak dla mnie.
Powodzenia z tymi figsami Ja bym nie dal rady pomalować tylu terminatorów, oj nie
Aahahahahahahaha
Dajesz, Kacper, dajesz!
Enemem jest rewelacyjny i taki bardzo ciepły odcień ma, choć miejscami zbyt żółty/miodowy...
Za to pancerze będą niesamowite!
Dajesz, Kacper, dajesz!
Enemem jest rewelacyjny i taki bardzo ciepły odcień ma, choć miejscami zbyt żółty/miodowy...
Za to pancerze będą niesamowite!