[PL] Nameless w 2011
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Nameless w 2011
Okazałbyś serce i dał mu parę 5 i 6 dla podbicia ocen 
-
Nameless
- The Better Choice

ja tu naukowy eksperyment, a on mi szpile 
na razie nic jeszcze w tym roku nie skonczylo, wiec pare kolejnych informacji o eksperymencie.
z 6 figurek 1 ma te sama ocene, 1 wyzsza (o 0.2) a 4 nizsza (o 0.5-0.9). wszystkie maja co najmniej 50 glosow. wyglada na to ze slabsze prace radza sobie lepiej ze slabszymi fotami
trzy kolejne: Vampire, Devil, Hans
na razie nic jeszcze w tym roku nie skonczylo, wiec pare kolejnych informacji o eksperymencie.
z 6 figurek 1 ma te sama ocene, 1 wyzsza (o 0.2) a 4 nizsza (o 0.5-0.9). wszystkie maja co najmniej 50 glosow. wyglada na to ze slabsze prace radza sobie lepiej ze slabszymi fotami
trzy kolejne: Vampire, Devil, Hans
chciałem ci uatrakcyjnić eksperyment pokazując z jakimi problemami musi borykać się prawdziwy badaczNameless wrote:ja tu naukowy eksperyment, a on mi szpile
piszesz doktorat czy się habilitujesz?Nameless wrote:wyglada na to ze slabsze prace radza sobie lepiej ze slabszymi fotami
5 może i bym dał, czemu nie.. ALE 6??? Toż to zakrawa na kolesiostwo! Poza tym namawiasz mnie do podbijania ocenmahon wrote:Okazałbyś serce i dał mu parę 5 i 6 dla podbicia ocen
Muahahahahahahaha!mahon wrote:chciałem ci uatrakcyjnić eksperyment pokazując z jakimi problemami musi borykać się prawdziwy badaczNameless wrote:ja tu naukowy eksperyment, a on mi szpile
Ależ ja jestem wredny
-
Nameless
- The Better Choice

nie ma to jak dobrzy koledzy... 
wampir obnizyl ocene o 0.2, diabelek dostal taka sama, a hans - o caly punkt do gory. chyba tego ostatniego mocno fotami skrzywdzilem
kolejna trojka na cmon: Cersei, Demonica i Nightbringer
wampir obnizyl ocene o 0.2, diabelek dostal taka sama, a hans - o caly punkt do gory. chyba tego ostatniego mocno fotami skrzywdzilem
kolejna trojka na cmon: Cersei, Demonica i Nightbringer
-
Nameless
- The Better Choice

1/2011 - Count of Silesia
Eksperyment trwa, mozecie glosowac na kolejne figurki 
a tymczasem nareszcie moge pokazac pierwsza figurke w 2011
Ksiaze Silesii, Krwawy Rycerz, Ten Ktorego Imienia Sie Nie Wypowiada.. Glupie imie, ale i tak ciekawsze niz Gabriel Darkblood z oferty Reapera 
pomalowana w ramach aktualnej wymiany figurek
Click to see full-sized image
a tymczasem nareszcie moge pokazac pierwsza figurke w 2011
pomalowana w ramach aktualnej wymiany figurek
Click to see full-sized imageRe: [PL] Nameless w 2011
kolejny wampir
to jest z jakieś serii wampirów Reaper`a? coś a`la von Carsteinowie z GW 
najardziej podoba mi się jego twarz.
najardziej podoba mi się jego twarz.
miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
-
Nameless
- The Better Choice

kupilem kiedys kilka zeby stworzyc oddzial wampirow do warlorda. ale jakos czasu juz na gre nie starcza, wiec platali mi sie po hall of shame...
Twarz jest iście wampiryczna. Zresztą cały model jest efektownie pomalowany.
Osobiście, brakuje mi tylko większych kontrastów na mieczu.
Bardzo udany start nowego roku malarskiego!

Osobiście, brakuje mi tylko większych kontrastów na mieczu.
Bardzo udany start nowego roku malarskiego!
Cold "Strobe Light Network"
Zarąbiaszczy, szkoda tylko ,że aparat błysnął ci po czerniach bo wydaje mi się ,że wyciągnąłeś na tym modelu bardzo fajny kontrast 
Tak więc chyba powinieneś poćwiczyć robienie fotek bo model aż prosi się o lepsze zdjątka
Tak więc chyba powinieneś poćwiczyć robienie fotek bo model aż prosi się o lepsze zdjątka