[PL] Sloneczniki ...
Re: [PL] Sloneczniki ...
jak wszystko dobrze pojdzie to beda 2 (turniej i konkurs ) powody zeby jechac do Lomianek 
Hejka, czy ktoś wybiera się na ten konkurs? Napiszcie, żebym wiedział czego się spodziewać
Na Border Princes przeczytałem informację, że oprócz wejściówki, trzeba zapłacić 10 zł wpisowego za każdą pracę biorącą udział w konkursie
To chyba jakiś żart
Jeśli nie to świetny sposób na to, żeby zniechęcić ludzi do wzięcia udziału w konkursie. Mnie to napewno zniechęca. Chciałem wystawić 3-4 prace. Co oznacza, że musiałbym zapłacić nawet 40zł. Nie widzę najmniejszego powodu , dla którego miałbym to robić...
No chyba, że przewidziane są jakieś atrakcyjne nagrody. Bo jeśli mam płacić tyle pieniędzy, żeby potem dostać statuetkę słonecznika, to chyba sobie daruję tą inicjatywę...
Na Border Princes przeczytałem informację, że oprócz wejściówki, trzeba zapłacić 10 zł wpisowego za każdą pracę biorącą udział w konkursie
To chyba jakiś żart
Jeśli nie to świetny sposób na to, żeby zniechęcić ludzi do wzięcia udziału w konkursie. Mnie to napewno zniechęca. Chciałem wystawić 3-4 prace. Co oznacza, że musiałbym zapłacić nawet 40zł. Nie widzę najmniejszego powodu , dla którego miałbym to robić...
No chyba, że przewidziane są jakieś atrakcyjne nagrody. Bo jeśli mam płacić tyle pieniędzy, żeby potem dostać statuetkę słonecznika, to chyba sobie daruję tą inicjatywę...
-
Nameless
- The Better Choice

wychodzi na to, ze 10 od pracy trzeba zaplacic. swietny pomysl, czekam na info o ilosci zgloszen.
ja watpie zebym byl. na sedziego mnie tam nie chcieli. z pracami moze bym i przyjechal poprawic frekwencje, ale nie za taka kase
ja watpie zebym byl. na sedziego mnie tam nie chcieli. z pracami moze bym i przyjechal poprawic frekwencje, ale nie za taka kase
Tez tego nie potrafie zrozumiec...
Ale z drugiej strony fajnie ze wznowili Slneczniki, na pewno lepsze to niz nic.
Troche tylko dali plame z tym wpisowym i dlugim brakiem regulaminu. Ciekaw tez jestem kto bedzie w jury i czy beda to ludzie ktorzy rzeczywiscie wiedza cos o malowaniu.
Tak czy inaczej zamierzam sie tam pojawic
I tak sobie mysle ze moze tym razem bysmy razem sobie pomalwoali cos na miejscu? Moze bys Bohun pokazal cos ciekawego? Byloby super.
Ale z drugiej strony fajnie ze wznowili Slneczniki, na pewno lepsze to niz nic.
Troche tylko dali plame z tym wpisowym i dlugim brakiem regulaminu. Ciekaw tez jestem kto bedzie w jury i czy beda to ludzie ktorzy rzeczywiscie wiedza cos o malowaniu.
Tak czy inaczej zamierzam sie tam pojawic
I tak sobie mysle ze moze tym razem bysmy razem sobie pomalwoali cos na miejscu? Moze bys Bohun pokazal cos ciekawego? Byloby super.
a jak nie wygrasz dopłacasz kolejną dychę?Bohun wrote:Na Border Princes przeczytałem informację, że oprócz wejściówki, trzeba zapłacić 10 zł wpisowego za każdą pracę biorącą udział w konkursie![]()
po prostu
No ty frekwencja chyba im nie dopisze 
pogadamy po imprezie. wolałbym być miło zaskoczony 
ja niestety nie dam rady sie wybrac na ta edycje, ale mam nadzieje ze impreza wypali
Stop competing with others. Start competing with yourself.

Ja planuje przyjechac, ale skoro tak stawiaja sprawe z wystawianiem figurek to chyba przyjade spotkac sie poprostu z ludzmi ze srodowiska...pierwszy raz o czyms takim slysze, oplata za prace. i do tego bez regulaminu...co daje poprostu wolna amerykanke
moze sie cos zmieni, jest jeszcze chwila czasu.tez mam nadzieje na mile zaskoczenie