[PL] GD Niemcy

Informacje i dyskusje o imprezach związanych z malowaniem - specjalnie dla rodaków :)
illusionrip
Sonny Crockett

Post by illusionrip »

yep he propose me to make a demo
KreoL

Post by KreoL »

chcielibysmy choc 1-2 dni spedzic na zwiedzaniu
3 lata temu jak byłem to tylko kadedra mnie zachwyciła bo była naprawde niesamowita. Ale możliwe, że cos pominełem przedtem w planie zwiedzania. ;)

Ogólnie będe już w sobote, może wtedy wieczorem jakieś piwo lub po samym konkursie w niedziele :?: Chętnie poznam lepiej rodaków malarzy, bo końcu trzeba 3mać sie razem <tak tak jestem patriotą 8) ), a na ostatnim "Drakonie" w zeszłym roku to nie miałem jakoś czasu i okazji zabardzo poznać lepiej Waszą ekipe >.< A w tym nie wygląda na to, że będziecie :/

A jakieś już pomysły może w jakich kategoriach? Bo ja już męcze regiment do WHB :twisted: a znajać życie i moje tępo to bedzie jedyna wejściówka no ale i tak chyba nieźle bo max 3 można na tej imprezie więc 33% ;) .
-Muk-

Post by -Muk- »

Moglibyście napisać jaki jest łączny koszt takiej wycieczki (np. na swoim przykładzie), chociażby mniej wiecej ?
illusionrip
Sonny Crockett

Post by illusionrip »

you have to pay about 200-250 pln for "ropa" by car, and that's it if you stay only one day

if you stay longer ou have to pay hotel, i think between 50-75 euro a night, may be less if you find an hostel

Gd entrance is 40 euro with the mini and the t-shirt

+ eating and drinking

i think it's week end who should cost 200 euro :(
Demi_morgana
Chest of Colors
Chest of Colors

Post by Demi_morgana »

illusionrip wrote:you have to pay about 200-250 pln for "ropa" by car,
and what if I don't have a diesel? :mrgreen:
Image

Hobby blog

Katoliku uważaj!
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

then you will pay some 400 for petrol. and it's a Polish section Demi, so your title stays with you ;)

na moja obecnosc nie ma szans, a tym co pojada zycze fajnej zabawy, no i sukcesow na miare oczekiwan :)
Image
illusionrip
Sonny Crockett

Post by illusionrip »

there is for you demi special offers : by foot (if you run it will be closer 400 kms instead of 800) or bicycle ;)
sea.man
Chest of Colors
Chest of Colors

Post by sea.man »

Viel Spass i wielu wgranych :D ja niestety odpadam, musze zacząćzbroić się na Poznań :wink:
miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
Ana
Painting Mum
Painting Mum

Post by Ana »

Sorki, Illusionrip ma rację. Wejście kosztuje 20 euro. Ponoć na miejscu też można kupić i jest tanio.

Planują kolację przed GD i bardzo chcieli by wiedzieć ile osób na niej liczyć z Polski.
Illusionripa w takim razie nie liczę, skoro tylko wpadnie na GD, a co KreoL i alvarezwawa powiecie na imprezę?
-- Ańa

Image
alvarezwawa

Post by alvarezwawa »

Niestety, jesli chodzi o kolacje w dniu przed GD, to ja odpadam. Natomiast mam nadzieje, ze po GD jakies piwo w knajpie tez jest planowane - na to juz sie pisze ;) Bilet pewnie kupie juz na miejscu.

BTW: to oficjalne info, ze max. 3 wejsciowki mozna?
Post Reply