[PL] GD Niemcy
-
illusionrip
- Sonny Crockett
-
KreoL
3 lata temu jak byłem to tylko kadedra mnie zachwyciła bo była naprawde niesamowita. Ale możliwe, że cos pominełem przedtem w planie zwiedzania.chcielibysmy choc 1-2 dni spedzic na zwiedzaniu
Ogólnie będe już w sobote, może wtedy wieczorem jakieś piwo lub po samym konkursie w niedziele
A jakieś już pomysły może w jakich kategoriach? Bo ja już męcze regiment do WHB
-
illusionrip
- Sonny Crockett
you have to pay about 200-250 pln for "ropa" by car, and that's it if you stay only one day
if you stay longer ou have to pay hotel, i think between 50-75 euro a night, may be less if you find an hostel
Gd entrance is 40 euro with the mini and the t-shirt
+ eating and drinking
i think it's week end who should cost 200 euro
if you stay longer ou have to pay hotel, i think between 50-75 euro a night, may be less if you find an hostel
Gd entrance is 40 euro with the mini and the t-shirt
+ eating and drinking
i think it's week end who should cost 200 euro
-
Demi_morgana
- Chest of Colors

-
illusionrip
- Sonny Crockett
Sorki, Illusionrip ma rację. Wejście kosztuje 20 euro. Ponoć na miejscu też można kupić i jest tanio.
Planują kolację przed GD i bardzo chcieli by wiedzieć ile osób na niej liczyć z Polski.
Illusionripa w takim razie nie liczę, skoro tylko wpadnie na GD, a co KreoL i alvarezwawa powiecie na imprezę?
Planują kolację przed GD i bardzo chcieli by wiedzieć ile osób na niej liczyć z Polski.
Illusionripa w takim razie nie liczę, skoro tylko wpadnie na GD, a co KreoL i alvarezwawa powiecie na imprezę?
-
alvarezwawa