Ja sie pisze, jak juz zapowiadalem.
Zgadzam sie, ze co tydzien nie ma sensu, bo po prostu mase spotkan wiele osob by opuszczalo z uwagi na inne zajecia. Ale raz na 3-4tyg jak najbardziej Dla mnie np. 5h to strasznie malo czasu na malowanie, bo jeden pojedynczy model koncze w kilkukrotnie dluzszym czasie. Ale mozemy po prostu przynosic na wpolskonczone prace i na miejscu, po wysluchaniu uwag, je dokanczac.
W kazdym razie, do 6tego!
jeśli będziecie mieli pytania piszcie. Chcielibyśmy by te spotkania miały jakąś formę ogarniętą więc zaczniemy od metali ciężkich i pogadamy pomalujemy cośik metaliczno NMM-owego i mam nadzieje czegoś tam się nauczymy. Cieszę się bardzo na spotkanie -prośba tylko 1 dajcie znać jak liczne stado przybędzie bo trza zagrodę omieść.
Jeszcze mam taki pomysł żeby przynieść jakieś skończone już modele, pogadać o nich, jak się dane efekty otrzymało itp. Co Wy na to?
Jeszcze raz, bardzo chciałbym się przyjrzeć pracy Wojtka z GD single 40k i Cukierowemu zombi-stworkowi tez z GD. Super by było jakbyście je przynieśli. Może jeszcze jakieś inne ciekawe modele?
I nie tylko Was ale wszystkich zachęcam co zabrania swoich pracek.
Jeszcze mam taki pomysł żeby przynieść jakieś skończone już modele, pogadać o nich, jak się dane efekty otrzymało itp. Co Wy na to?
Jeszcze raz, bardzo chciałbym się przyjrzeć pracy Wojtka z GD single 40k i Cukierowemu zombi-stworkowi tez z GD. Super by było jakbyście je przynieśli. Może jeszcze jakieś inne ciekawe modele?
I nie tylko Was ale wszystkich zachęcam co zabrania swoich pracek.
oczywiście popieram przynoście przynoście- podpatrywanie i pytanie to sprawa zaiste istotna ,ale i tak malowania metali nie odpuszcze