[PL] Spotkania malarskie w Wawie

Informacje i dyskusje o imprezach związanych z malowaniem - specjalnie dla rodaków :)
CUKIERas

Post by CUKIERas »

Towarzyszu IRKUCK czytajcie co następuje :D :

primo) wpadajcie jak najbardziej do stolycy na wspólne machanie pędzlami :wink: zapraszamy serdecznie

secundo) co tydzień to raczej nie miało by racji bytu,ale jak najbardziej będziemy walczyć o ciągłość i systiematikie

pewnie podziałamy jakieś tematyczne akcje- plany są szerokie ale...narazie to plany zaczniemy od spotkań.

pozdro
cukier
Bohun

Post by Bohun »

Swietny pomysl, 6 zjawie sie z calym majdanem ;)
alvarezwawa

Post by alvarezwawa »

Ja sie pisze, jak juz zapowiadalem.
Zgadzam sie, ze co tydzien nie ma sensu, bo po prostu mase spotkan wiele osob by opuszczalo z uwagi na inne zajecia. Ale raz na 3-4tyg jak najbardziej :mrgreen: Dla mnie np. 5h to strasznie malo czasu na malowanie, bo jeden pojedynczy model koncze w kilkukrotnie dluzszym czasie. Ale mozemy po prostu przynosic na wpolskonczone prace i na miejscu, po wysluchaniu uwag, je dokanczac.
W kazdym razie, do 6tego! ;)
CUKIERas

Post by CUKIERas »

I co by oficialem pojechać :wink:
ImageClick to see full-sized image

jeśli będziecie mieli pytania piszcie. Chcielibyśmy by te spotkania miały jakąś formę ogarniętą więc zaczniemy od metali ciężkich :wink: i pogadamy pomalujemy cośik metaliczno NMM-owego i mam nadzieje czegoś tam się nauczymy. Cieszę się bardzo na spotkanie -prośba tylko 1 dajcie znać jak liczne stado przybędzie bo trza zagrodę omieść.
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

CUKIERas wrote:prośba tylko 1 dajcie znać jak liczne stado przybędzie bo trza zagrodę omieść.
:lolsign:
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Alexander

Post by Alexander »

Osz kurna ale się porobiło...No coś czuję, że wawa tak się teraz progressu nałapie...No ale pamiętajcie zajawka przedewszystkim ! :D
przemo

Post by przemo »

Fajnie fajnie.

Jeszcze mam taki pomysł żeby przynieść jakieś skończone już modele, pogadać o nich, jak się dane efekty otrzymało itp. Co Wy na to?

Jeszcze raz, bardzo chciałbym się przyjrzeć pracy Wojtka z GD single 40k i Cukierowemu zombi-stworkowi tez z GD. Super by było jakbyście je przynieśli. Może jeszcze jakieś inne ciekawe modele?

I nie tylko Was ale wszystkich zachęcam co zabrania swoich pracek.
CUKIERas

Post by CUKIERas »

przemo wrote:Fajnie fajnie.

Jeszcze mam taki pomysł żeby przynieść jakieś skończone już modele, pogadać o nich, jak się dane efekty otrzymało itp. Co Wy na to?

Jeszcze raz, bardzo chciałbym się przyjrzeć pracy Wojtka z GD single 40k i Cukierowemu zombi-stworkowi tez z GD. Super by było jakbyście je przynieśli. Może jeszcze jakieś inne ciekawe modele?

I nie tylko Was ale wszystkich zachęcam co zabrania swoich pracek.
oczywiście popieram przynoście przynoście- podpatrywanie i pytanie to sprawa zaiste istotna ;),ale i tak malowania metali nie odpuszcze ;)
alvarezwawa

Post by alvarezwawa »

spoko, przyniose ;) Jak ktos ma cos jeszcze fajnego z metalikami, niech przynosi - im wiecej, tym lepiej! :]
szczurek_

Post by szczurek_ »

o fajnie ... :) jak tylko nie będę miał żadnych innych spraw z chęcią wpadnę z duuuuuzą ilością WIP-ów :D

Liczę na jakieś porady itp. :wink:
Image
Post Reply