[PL] GOLDEN DEMON Polska 2008

Informacje i dyskusje o imprezach związanych z malowaniem - specjalnie dla rodaków :)
Ana
Painting Mum
Painting Mum

Post by Ana »

:lol: @Mahon: dlaczego kiedy bÄ?dzie oficjalna strona?
;)
-- Ańa

Image
Galharen

Post by Galharen »

Tez przez moment zastanawialem sie nad pytaniem Mahonia :wink:
Image
Demi_morgana
Chest of Colors
Chest of Colors

Post by Demi_morgana »

mahon wrote:dlaczego?
:curtain: bo ma jedna nozke bardziej :mrgreen:
Image

Hobby blog

Katoliku uważaj!
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

A DLACZEGO O TO PYTASZ? CZY POTRZEBA CI TEGO DO JAKIEGOKOLWIEK KONKRETNEGO CELU?

A dla bardziej wymagajacych: :P

SZANOWNY KOLEGO,
Z ZAINTERESOWANIEM ZWROCILEM SWOJA UWAGE NA ZADANE PRZEZ CIEBIE PYTANIE. POMIMO, ZE ROZUMIEM TWOJA TROSKE I CIEKAWOSC, NIE DO KONCA ZDAJE SOBIE SPRAWE Z JAKIEGO POWODU ZADALES POWYZSZE ZAPYTANIE.
BYC MOZE OCZEKUJESZ, ZE NA OFICJALNEJ STRONIE ZNAJDZIESZ JAKIES INFORMACJE, KTORE BEDA CI POTRZEBNE W REALIZACJI KONKURSOWEGO PROJEKTU? JEDNAK ZDAJE MI SIE, ZE KOLEGA KOTLET SCHABOWY INFORMOWAL, IZ OBOWIAZYWAC BEDA TAKIE SAME KATEGORIE, JAKIE PRZEWIDZIANE BYLY W UBIEGLOROCZNYM KONKURSIE.
PROSZE O WYBACZENIE MOJEJ DOCIEKLIWOSCI, KTORA MOZE BYC POCZYTANA ZA WSCIBSTWO, JEDNAK NIE POSIADAJAC INFORMACJI NA TEMAT DATY URUCHOMIENIA OFICJALNEGO SERWISU INTERNETOWEGO TEGOROCZNEGO KONKURSU MALARSKIEGO GOLDEN DEMON, ZASTANAWIALEM SIE CZY NIE POTRAFILBYM JEDNAK WYJASNIC INTERESUJACYCH CIE KWESTII, GDYBYS PRZYNAJMNIEJ SPRECYZOWAL JAKIE TO KWESTIE BYLY PRZYCZYNA ZADANIA POWYZSZEGO PYTANIA.
Z KOLEZENSKIM POZDROWIENIEM,
MAHON

:curtain:
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
-MattCexwish-

Post by -MattCexwish- »

Mahon runnign high on Crack... :shock: ...
elvers

Post by elvers »

hehe Mahon - kultura przede wszystkim :)
a tak wog??le to kategorie te same, a czy towa??ystwo te????
Kto sie wybiera?
JA NAPEWNO!!
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

Kotlet_Schabowy wrote:Kategorie te same co w GD UK."
ciagle jestem zwolennikiem sprawdzianow z czytania ze zrozumieniem juz od poczatku edukacji szkolnej ;) :P
-- Mahoń

Image

elvers

Post by elvers »

Je??li to do mnie, to ja wiem ??e te same kategorie, chodzi??o mi ??e skoro te same kategorie co rok temu to czy i ten sam squad co rok temu :)
A tak z czystej ciekawo??ci na GD UK jest kategoria "diorama" a u nas w zeszlym roku takowej nie bylo. czyli ze w tym roku bedzie?? :)
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

diorama byla tyle ze kategorie byly laczone dla zapewnienia ilosci prac gwarantujacej ciekawa rywalizacje. tak samo bywa na innych edycjach konkursu. take wiec: dioramy mozna bylo zglaszac, ale wyladowaly w tej samej kategorii co (o ile pamietam) duele.
co do towarzystwa - to mysle ze to samo ale nawet wieksze. choc z duza doza prawdopodobienstwa mozna przyjac ze tego czy owego bedzie jednak brakowac...

tyle wiem...
-- Mahoń

Image

Galharen

Post by Galharen »

Ja siÄ? melduje na 100% (nie biore pod uwage wypadkow losowych:P).
Postaram sie wystawic w dwoch kategoriach, jakis single do battla i moze lotra - zobaczymy :)
Image
Locked