No i już lepiej
Brakuje mi miejscami spójności w czarnym obliniowaniu. Fajnie oddzieliły się elementy od siebie np. na plecach. Wash zrobił swoje, ale IMO tam gdzie wash nie dał rady, tam można by ręcznie oddzielić elementy od siebie czarną kreską (paznokcie, ... (szukam) dłoń od kości w pierwszym modelu). Wtedy było by to spójniejsze.
Jedno mi tu coś nie gra - żółty piasek w połączeniu z tą skałą. Wiem że takie zjawisko istnieje w przyrodzie ale sam model jest pomalowany w dość uproszczony sposób i chyba nie było sensu kombinować.
Z drugiej strony rozumiem Cię, że brakowało Ci koloru i stąd ten piasek. Wydaje mi się, że jest to trafiona decyzja ... ja bym zrobiła skałę też piaskową.
[PL] Off'owe pomazance rozne :P
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Tak czytam, czytam drugi akapit i się zastanawiam o co c'mon Dopiero po ostatnim zdaniu skumałem
Chciałem z początku ten piasek malować od graveyarda zamiast snakebite leather, ale po pierwsze, kumpel malując wcześniej regiment szkielecików zastosował taki kolor, a po drugie pożyczyłem graveyarda xP
I okej, spasiba, postaram się coś zrobić z tym oddzieleniem
Chciałem z początku ten piasek malować od graveyarda zamiast snakebite leather, ale po pierwsze, kumpel malując wcześniej regiment szkielecików zastosował taki kolor, a po drugie pożyczyłem graveyarda xP
I okej, spasiba, postaram się coś zrobić z tym oddzieleniem
Co do pytania, ciężko te części dopasować, może tam niektóre ręce pasują tylko w danych tułowiach, ale ogólnie to ciężko je tak elegancko dopasować
Okej, w końcu ekipa ukończona xP
Banda
Pierwszy rzut na ekipę
Drugi
No i trzeci
Ghoul1
Ghoul2
Ghoul3
Ghoul4
Ghoul5
Ghoul6
Ghoul7
Ghoul8
Ghoul9
Ghoul10
Musicie mnie wybaczyć jakość nie których fot Ostrości nie mogłem ustawić, a lepiej żeby były, aniżeli ich by w ogóle niet było xP
No i jakieś tam drobne zamalowania czy inne błędy już poprawiłem
Okej, w końcu ekipa ukończona xP
Banda
Pierwszy rzut na ekipę
Drugi
No i trzeci
Ghoul1
Ghoul2
Ghoul3
Ghoul4
Ghoul5
Ghoul6
Ghoul7
Ghoul8
Ghoul9
Ghoul10
Musicie mnie wybaczyć jakość nie których fot Ostrości nie mogłem ustawić, a lepiej żeby były, aniżeli ich by w ogóle niet było xP
No i jakieś tam drobne zamalowania czy inne błędy już poprawiłem
Ostateczna wersja, nie chce mnie się już zmieniać No i trza ich oddać w końcu Już Was nie będę męczył fotami wszystkich, tylko ogólne xP
Cała banda
Zbliżenie
i drugie
Cała banda
Zbliżenie
i drugie
Ostatecznie, ponieważ -> https://www.coolminiornot.com/188716 ,ghoule na CMON Więcej fot i wydaje mnie się, że troszkę lepszej jakości fotki
Kolejne zamówionko Pierwszy z dwóch spałnów in progress
Na razie właściwie tylko skóra i zastanawiam się czy jeszcze trochę nie rozjaśnić błękitnego i fioletowego Radźcie i co jeszcze zmieniać xP
Spałn po raz pierwszy
Po raz drugi
I po raz trzeci, sprzedany xP
Kolejne zamówionko Pierwszy z dwóch spałnów in progress
Na razie właściwie tylko skóra i zastanawiam się czy jeszcze trochę nie rozjaśnić błękitnego i fioletowego Radźcie i co jeszcze zmieniać xP
Spałn po raz pierwszy
Po raz drugi
I po raz trzeci, sprzedany xP
-
- Chest of Colors