[PL] Pracownia Galharena, czyli powrót Jedi [15.03.13 BSB ]
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
-
Eliash
Dzieki za te wszystkie komentarze
Jest to moim zdaniem moja najlepsza praca, włożyłem w nią troche roboty i serca (no bo to w końcu elf
) i ciesze się, ze wam się podoba. Mam nadzieję, że niedługo (kiedy przebrnę przez malowanie czegos do armii) wrzuce jakiegoś kolejnego nowego elfika bo premiera nowego booka już niedługo

praca istotnie bardzo ladna.. choc mi bardziej podobal sie Twoj warrior priest (trudno mi jednak rozsadzic ktora jest lepsza bo nie widzialem na zywo)..
w tym konkretnie przypadku przekombinowales z tarcza i podstawka..
no coz, czekamy na wiecej

w tym konkretnie przypadku przekombinowales z tarcza i podstawka..
no coz, czekamy na wiecej
Stop competing with others. Start competing with yourself.

Nie chce zakładać nowego tematu, wiec wrzuce tutaj:)
Oto jest kolejny oddział do mojej armii elfików, malowany w kolorach reszty armii i na ten sam poziom, wiec tak na stół
Żywe kolorki fajnie rzucaja się w oczy na stole podczas bitew
Wiem, ze fotki kijowe, ale juz nie mam światła dziennego i dlatego tak wyszły
Click to see full-sized image
Oto jest kolejny oddział do mojej armii elfików, malowany w kolorach reszty armii i na ten sam poziom, wiec tak na stół
Wiem, ze fotki kijowe, ale juz nie mam światła dziennego i dlatego tak wyszły
Click to see full-sized imageMógłby moderator zedytować temat tego topicu na np. "Kacik Galharena"
Jutro zrobie fotke tego co mam, jak bedzie sloneczko
W sumie mam 20 swordmasterów, 10 archerów, 15 spearmanów, 15 silverhelmów, rydwan, bolec, i kupa bohaterów. To jest pomalowane. Szkoda, że jest to baaardzo mała część mojej armii, która stoi w większości niepomalowana
Jutro zrobie fotke tego co mam, jak bedzie sloneczko
W sumie mam 20 swordmasterów, 10 archerów, 15 spearmanów, 15 silverhelmów, rydwan, bolec, i kupa bohaterów. To jest pomalowane. Szkoda, że jest to baaardzo mała część mojej armii, która stoi w większości niepomalowana
no Galharen zyjesz zyjesz i trzymasz poziom
figurki bardzo ladne jak na TT no i ladnie sie prezentuja na stole, przyciagaja wzrok. fajnie ze trzymasz jeden klimat kolorystyczny (chyba zrozumiale i logiczne) ale fajne jest to ze podstawki sa z jednym motywem przewodnim, czyli nabrzeze i troche wody. W moim przypadku w ferworze malowania w armi w takich odstepach czasu przypadkiem moglbym zapomniec ze podstawki maja byc takie a nie inne 
-
DiaCon