[PL] Pracownia Galharena, czyli powrót Jedi [15.03.13 BSB ]

Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Eliash

Post by Eliash »

pojdzie za opare zlOTY:P:P łądna praca, łądny nmm, szcegolnie na mieczu i na tarczy;] no a podstawka troche za duza, i nie widzi mi sie woda :wink: ale pozatym jest fajnie:D
Galharen

Post by Galharen »

Dzieki za te wszystkie komentarze :) Jest to moim zdaniem moja najlepsza praca, włożyłem w nią troche roboty i serca (no bo to w końcu elf :P ) i ciesze się, ze wam się podoba. Mam nadzieję, że niedługo (kiedy przebrnę przez malowanie czegos do armii) wrzuce jakiegoś kolejnego nowego elfika bo premiera nowego booka już niedługo :metal: :metal: :metal: :metal: :metal: :metal: :metal: :metal:
Image
kacpero

Post by kacpero »

praca istotnie bardzo ladna.. choc mi bardziej podobal sie Twoj warrior priest (trudno mi jednak rozsadzic ktora jest lepsza bo nie widzialem na zywo)..
w tym konkretnie przypadku przekombinowales z tarcza i podstawka..
no coz, czekamy na wiecej :) :) :)
Stop competing with others. Start competing with yourself.
Image
Galharen

Post by Galharen »

Nie chce zakładać nowego tematu, wiec wrzuce tutaj:)
Oto jest kolejny oddział do mojej armii elfików, malowany w kolorach reszty armii i na ten sam poziom, wiec tak na stół :) Żywe kolorki fajnie rzucaja się w oczy na stole podczas bitew :)
Wiem, ze fotki kijowe, ale juz nie mam światła dziennego i dlatego tak wyszły :cry:

ImageClick to see full-sized image
Image
przemosz.

Post by przemosz. »

Na stol kosa.Cykniesz fotke grupowa armii.Jestem ciekaw ile tego masz juz pomalowane:)
Galharen

Post by Galharen »

Mógłby moderator zedytować temat tego topicu na np. "Kacik Galharena" :P

Jutro zrobie fotke tego co mam, jak bedzie sloneczko :wink:
W sumie mam 20 swordmasterów, 10 archerów, 15 spearmanów, 15 silverhelmów, rydwan, bolec, i kupa bohaterów. To jest pomalowane. Szkoda, że jest to baaardzo mała część mojej armii, która stoi w większości niepomalowana :(
Image
Ana
Painting Mum
Painting Mum

Post by Ana »

Schludne. No ale po tym wcześniejszym bohaterze, to trudno, żeby robił wrażenie ;P
Tak, tak Przemosz. ma fajny pomysł - też bym chętnie zobaczyła, jak się prezentuje Twoja armia w pełnej okazałości.
-- Ańa

Image
Galharen

Post by Galharen »

Trudno, żebym malował całą armię na taki poziom :shock: I tak mi ledwie czasu starcza na malowanie tego... :P
Image
Rentall

Post by Rentall »

no Galharen zyjesz zyjesz i trzymasz poziom :D figurki bardzo ladne jak na TT no i ladnie sie prezentuja na stole, przyciagaja wzrok. fajnie ze trzymasz jeden klimat kolorystyczny (chyba zrozumiale i logiczne) ale fajne jest to ze podstawki sa z jednym motywem przewodnim, czyli nabrzeze i troche wody. W moim przypadku w ferworze malowania w armi w takich odstepach czasu przypadkiem moglbym zapomniec ze podstawki maja byc takie a nie inne :)
DiaCon

Post by DiaCon »

Galharen ma bardzo ładną armię, zaszczyt z nią walczyć (mimo że to tylko te paskudne zdradzieckie elfy, złodzieje i kłamcy.......)
Post Reply