[PL] Spotkanie przed Golden Demonem

Informacje i dyskusje o imprezach związanych z malowaniem - specjalnie dla rodaków :)
-MattCexwish-

Post by -MattCexwish- »

A co z Demonem...??...:)...

Julien = Julien Casses...

Jeremie = Jeremie Bonamant Teboul...

Ben = Ben Komets...

Alex = Alex Holmen...

Oscar = Oscar...:P...
-Muk-

Post by -Muk- »

Ja też, jeszcze z kumplem. :)
yaro

Post by yaro »

no i ja zapewne wpadne. nie wiem czy zdolam cos pomalowac na Demona ale pogadac zawsze mozna ;)
dead

Post by dead »

kumple jada poturlac pokulac i takie tam to moze sie wybiore nie wiem jeszcze zastanawiam sie nad tym faktem ... wszystko zalezy od tego jak beda sie wszystkie sprawy noclegowe przedstawialy i takie tam ...
Szary

Post by Szary »

Kuczek i Szary. Będziemy - na spotkaniu, jeśli można. A na konkursie też będziemy - obserwatorami.

pzdr
Sz.
Szary

Image
hashmallum

Post by hashmallum »

Ja bede (moze nawet za barem :P) , od nas jeszcze Dredman bedzie, Alvarez, pewno i mlody szymek bedzie, Zahor sie zapowiadal, a i lenara sprobuje wyciagnac no i Cukierasa jakos za uszy trzeba bedzie wyciagnac :D
illusionrip
Sonny Crockett

Post by illusionrip »

great
the more the merrier
Kyrielejson

Post by Kyrielejson »

Jadę na Golden Demon, ale bardziej interesuje mnie właśnie to spotkanie :)

Wpiszcie mnie zatem na listę, a ja ponawiam pytanie z tematu o GD - ktoś jedzie z Górnego Śląska?
Ana
Painting Mum
Painting Mum

Post by Ana »

@kyrielejson: My jesteśmy z Poznania ... to Ci nie potowarzyszymy :whistle:
-- Ańa

Image
dead

Post by dead »

ja jade do warszawy ale jako gracz (namowili mnie - coz robic trzeba odswierzyc wiedze nt WFB i poturlac troche dla klubu ...) wiec pewnie jak bedziecie sobie piwkowac i figurasy ogladac to ja bede turlal kostkami i przesowal tabuny zdechlakow ... ale mam nadzieje ze na samym GD sie spotkam z wami i troche pogadam na temat figurasow ... bo jednak fajnie by bylo wreszcie was poznac w realu ...

nie wiem jak to bedzie bo moze by sie udalo wziasc zabrac z jakas ekipa maruderow ktorzy beda dochodzic pozniej ... ale na dzien dzisiejszy tak to wyglada ...
Post Reply