[PL] W co i czym gracie ?

O tym co małe ludziki robią na polach, eee... stołach bitewnych ;)
Post Reply
Ana
Painting Mum
Painting Mum

Post by Ana »

Rasa hobbitów jest moją ulubioną w Tolkienowskim świecie :)
Łatwo mi się z nimi utożsamiać :trampolin:
-- Ańa

Image
kacpero

Post by kacpero »

ja gram w warmachine (khador) dosc sporo ostatnio bo mamy lige call to arms ;)
no i czasem w jakies planszówy dla relaxu ;)
Stop competing with others. Start competing with yourself.
Image
Demi_morgana
Chest of Colors
Chest of Colors

Post by Demi_morgana »

Ana wrote:Rasa hobbitów jest moją ulubioną w Tolkienowskim świecie :)
moja tez: dobre mięso po zamarynowaniu, niestety trzeba sie wprawic zeby obedrzec to cholerne futro zeby miedzy zęby nie właziło :zombie:
:razz:
Image

Hobby blog

Katoliku uważaj!
kacpero

Post by kacpero »

chyba ze to metroseksualny hobbit który depiluje całe ciało co 3 dni
Stop competing with others. Start competing with yourself.
Image
Galharen

Post by Galharen »

Ja od początku mojej kariery w WFB gram High Elfami, mam już ccaaaałkiem sporą armię 3-4k (bawiąc się w specjalnych bohaterów to jeszcze więcej) i cały czas ją maluję, bo chce mieć najlepszą armię Elfów na urniejach w Polsce :D :D Staram się grać często, jak tylko czas pozwala, bo frajda jest naprawdę przednia.
Miałem kilka przygód z innymi armiami, ale to raczej testowo np. Bestie lub Khemri, ale jakoś nie mogłem odstawić elfów kosztem innej armii :wink:
W Wh40k na początku zbierałem GK, z czasem przerzuciłem się na Dark Angels, ale jakoś nie mam siły dwóch systemów zbierać i malować, dlatego 40-tkę odpuściłem.
florek

Post by florek »

Ah no to ja.

-LOTR wszystkie armie elfów
-Warmachine tez gram klepie sobie od czasu do czasu kacpero i innych graczy w poznaniu (cygnar)
-No i od przyjaciół z pracy dostałem na 18-stke battelforca do eldarów.

Tylko kiedy ja mam to wszystko sklejić i pomalować. :suicide:
Slipper

Post by Slipper »

Widze, że tutaj różno rodne zainteresowania (gry) macie ;) Ja niestety, połowy z nich nie znam ;) Jeszcze zapomniałem powiedzieć, że miałem drobną przygode z LOTR'em, ale to tylko przejściowy system był ;) Za proste, ja wole trudniejsze i figurki za małe jak dla mnie ;)

Slipper
Sebollus

Post by Sebollus »

Ja gram jak tylko mam chwile czasu......

a mam:
-lizardmenów na 5,5 kafla i ambitny plan żeby do końca tego roku ich całych pomalować chociarz w tabletop lub lepiej :lol:
-Orczasków jeszcze zbieram( jakies 2,5K mam)

I jak mi sie naprawde nudzi to wyciągne kumpla na potyczke w 40K z moim death guardem.

Myśle nad Khadorem albo Cryxem do warmaszynki jeszcze, ale to dopiero jak sie jacyś gracze w katowicach znajdą :(

pozdrawiam, Seba.
espoo

Post by espoo »

Ja mam Lesne Elfy do WFB. Calkiem, calkiem armijka sie powoli robi. Teraz jest na jakies 2k z hakiem tych moich jesiennych ludkow. Malowanie tego mi idzie jak krew z nosa bo chce miec wszystko pomalowane najlepiej jak umiem. Ucze sie na kolejnych figurkach i staram sie robic to coraz lepiej. Gram jak tylko moge. Wychodzi z tego jakies raz w tygodniu, czasem raz na 2 tyg.

Powoli sklaniam sie do kupienia czegos do Hordes. Jakos Legion mi wizualnie przypadl do gustu,ale jesli mialbym ich malowac to w troche innych kolorkach(nie lubie utartych schematow). Ale to dalekie plany.

A i zapomialbym o planach do Mordheim. Podobają mi sie "wojownicze szczury ninja". Podoba mi sie klimacik skavenskiej bandy. Ale to tez chwilowo musi poczekac.
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

@Slipper - z czasem to przychodzi. jeśli tylko masz oczy otwarte i nie zapatrzysz się za bardzo w jedno miejsce ;)

a do do tej prostoty, to czy masz na mysli, ze woklisz jak gra ma skomplikowane zasady? czy to ze w Lotra jest jeden wlasciwy sposob grania i prosto jest go wykryc, po czym gra sie robi nudna?
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Post Reply