EDIT: a tak poważnie, to może i niezbyt to ciekawe, ale przynajmniej zwiększało liczbę prac i trochę (w moim odczuciu) podciągało poziom. ale jak zwykle jestem stronniczy
[PL] Spotkanie - PGA
No z tego co widać na fotkach to popatrzyć można było niemalże tylko na prace CofC. Jakiś słaby ten konkursik szczerze powiedziawszy. Mało prac i na średnim poziomie. A czy był moze tam wystawiony kaelis - elf do konfrontacji z całą czerwoną szatą i łukiem? Nie mogłem przyjechać, w 2 dni przed konkursem szybko coś nabazgrałem i wysłałem do Pozniania przez kogoś tam. Na żadnej fotce nie zalazłem mojej pracy. Może nie dotarła?
Tutaj macie fotke figurki którą zrobiłem przed PGA (nie umiem robić fotek wybaczcie)
Click to see full-sized image
EDIT:
fotka zamiast linka... a co tam
top spammer... eee... zombie moderator
Tutaj macie fotke figurki którą zrobiłem przed PGA (nie umiem robić fotek wybaczcie)
Click to see full-sized imageEDIT:
fotka zamiast linka... a co tam
top spammer... eee... zombie moderator
-
Demi_morgana
- Chest of Colors

-
Demi_morgana
- Chest of Colors

macie pewnie rację - ale w moim przypadku na szczęście do tragedii nie doszło i nurglowiec nic nie wygrał.
a gdyby Stefan nie przyniósł swoich prac to zobaczcie co by w tej gablotce zostało... jakoś tak mniej ciekawie by było...
akurat w tym przypadku to nawet pradawne prace widziane od dawna byłyby dodatkową atrakcją...
(to co jest na zdjęciach to właściwie cały konkurs)
z tego co pamiętam to wygrane prace to:
- figurka z Celtosa (Kacpero)
- katapulta (DiaCon)
- centigor (Illusionrip)
- panienka z reapera (Illusionrip) - ale tu się mogę mylić
- coś jeszcze....
@przemo - fajnie że masz czas i możliwości pokazać za każdym razem coś nowego
a gdyby Stefan nie przyniósł swoich prac to zobaczcie co by w tej gablotce zostało... jakoś tak mniej ciekawie by było...
akurat w tym przypadku to nawet pradawne prace widziane od dawna byłyby dodatkową atrakcją...
(to co jest na zdjęciach to właściwie cały konkurs)
z tego co pamiętam to wygrane prace to:
- figurka z Celtosa (Kacpero)
- katapulta (DiaCon)
- centigor (Illusionrip)
- panienka z reapera (Illusionrip) - ale tu się mogę mylić
- coś jeszcze....
@przemo - fajnie że masz czas i możliwości pokazać za każdym razem coś nowego
No tym razem nie miałem możliwości pokazać niczego (dzięki Cytadeli).....
(Sorka że się powtarzam ale jakbyście sie czuli gdybyście na łeb na szyje malowali figurke w 2 dni a potem okazało się że jednak nie została wystawiona?)
A jeszcze co do tych powtórnych wystawień figurek to wg. mnie prace które chce sie pokazać (a już kiedyś brały udział w konkursie) można postawić obok jako wystawa. Myśle że organizatorzy nie mieliby nic przeciwko a nawet sie ucieszyli.
(Sorka że się powtarzam ale jakbyście sie czuli gdybyście na łeb na szyje malowali figurke w 2 dni a potem okazało się że jednak nie została wystawiona?)
A jeszcze co do tych powtórnych wystawień figurek to wg. mnie prace które chce sie pokazać (a już kiedyś brały udział w konkursie) można postawić obok jako wystawa. Myśle że organizatorzy nie mieliby nic przeciwko a nawet sie ucieszyli.