[PL] Spotkanie - PGA

Informacje i dyskusje o imprezach związanych z malowaniem - specjalnie dla rodaków :)
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

:lolsign: AJ DON'T ANDERSTAND ŁOT JOR TOKING EBAŁT ;)

EDIT: a tak poważnie, to może i niezbyt to ciekawe, ale przynajmniej zwiększało liczbę prac i trochę (w moim odczuciu) podciągało poziom. ale jak zwykle jestem stronniczy ;)
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
przemo

Post by przemo »

No z tego co widać na fotkach to popatrzyć można było niemalże tylko na prace CofC. Jakiś słaby ten konkursik szczerze powiedziawszy. Mało prac i na średnim poziomie. A czy był moze tam wystawiony kaelis - elf do konfrontacji z całą czerwoną szatą i łukiem? Nie mogłem przyjechać, w 2 dni przed konkursem szybko coś nabazgrałem i wysłałem do Pozniania przez kogoś tam. Na żadnej fotce nie zalazłem mojej pracy. Może nie dotarła?

Tutaj macie fotke figurki którą zrobiłem przed PGA (nie umiem robić fotek wybaczcie)
ImageClick to see full-sized image

EDIT:
fotka zamiast linka... a co tam :roll:
top spammer... eee... zombie moderator
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

nie widziałem tej pracy. przykro mi :(
-- Mahoń

Image

Demi_morgana
Chest of Colors
Chest of Colors

Post by Demi_morgana »

mahon wrote::lolsign: AJ DON'T ANDERSTAND ŁOT JOR TOKING EBAŁT ;)
:bonk: no tak, troche sie rozpedziłem :oops:
a wracajac do tematu to jest dla mnie troche dziwne zaliczac konkursy tymi samymi pracami i juz :roll:
Image

Hobby blog

Katoliku uważaj!
przemo

Post by przemo »

no właśnie sie tego obawiałem :evil:
Najciekawsze jest to ze figurke wiózł mi koleś reprezentujący (z tego co wiem) jednego ze sponsorów PGA - Cytadele....
Na razie nie chce nikogo oczeraniać bo pewności nie mam ale szczerze sie zawiodłem....
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

ja tam wstawiłem jedną figurkę, która już 3 raz nic nie wygrała... myślę, że pijesz głównie do Stefana :twisted:
-- Mahoń

Image

Demi_morgana
Chest of Colors
Chest of Colors

Post by Demi_morgana »

nie, obecnie nie pije nic poza herbatka :kid:
ale wydaje mi sie ze na konkursach powinny byc prezentowane prace, które nie brały udziału w innych imprezach... po prostu
Image

Hobby blog

Katoliku uważaj!
przemo

Post by przemo »

Co do tych powtórnie wystawianych na konkursach prac to też mam mieszane uczucia. Ja jakoś nei chciałbym kilka razy wystawiać tej samej pracy. Za każdym razem warto pokazać coś nowego, zadziwić innych czymś innym. A tak to troszke nudno sie robi :) Takaie moje zdanie.
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

macie pewnie rację - ale w moim przypadku na szczęście do tragedii nie doszło i nurglowiec nic nie wygrał.
a gdyby Stefan nie przyniósł swoich prac to zobaczcie co by w tej gablotce zostało... jakoś tak mniej ciekawie by było...

akurat w tym przypadku to nawet pradawne prace widziane od dawna byłyby dodatkową atrakcją... :(

(to co jest na zdjęciach to właściwie cały konkurs)

z tego co pamiętam to wygrane prace to:
- figurka z Celtosa (Kacpero)
- katapulta (DiaCon)
- centigor (Illusionrip)
- panienka z reapera (Illusionrip) - ale tu się mogę mylić
- coś jeszcze....

@przemo - fajnie że masz czas i możliwości pokazać za każdym razem coś nowego :clap:
-- Mahoń

Image

przemo

Post by przemo »

No tym razem nie miałem możliwości pokazać niczego (dzięki Cytadeli).....
(Sorka że się powtarzam ale jakbyście sie czuli gdybyście na łeb na szyje malowali figurke w 2 dni a potem okazało się że jednak nie została wystawiona?)
A jeszcze co do tych powtórnych wystawień figurek to wg. mnie prace które chce sie pokazać (a już kiedyś brały udział w konkursie) można postawić obok jako wystawa. Myśle że organizatorzy nie mieliby nic przeciwko a nawet sie ucieszyli.
Post Reply