Jeśli dostaniemy ten stolik zaraz przy wejsciu no to i swiatlo by bylo ... o ile bedziemy spotylać sie przedpoludniami, bo co nam po oknie, jeśli mieli byśmy widzieć sie po 15:00, wtedy i tak jest już szaro.
w soboty w sklepie jest tłoczniej niż na Centralnym... to chyba średnio sprzyja takim imprezom. U mnie myślę są warunki całkiem niezłe Kwestia tylko ilu chętnych na takie spotkanie by było?
pomysł fajny
a co do miejscówki: może by tak dogadać się z ekipą poznańskiego domu gier?? https://www.domgier.pl/
miejsca jest tam sporo, jedynie lamp brakuje... sam wpadam tam czasem pomalować... niestety za wjazd trzeba płacić (standardowo 2PLN od osoby)...
co wy na to??
Stop competing with others. Start competing with yourself.
za 2 tygodnie tzn 2 grudzien? no mi pasuje szkoly niemam , 9 tez mam wolne, ogolnie soboty najlepiej, a w cube'ie moze byc ok ale czy tam tez niebedzie zbytniego tloku?i trzeba trafic w dzien bez turnieju:)
Cube tez moze byc... jakos te 2 zł przeboleje (mimo ze jakos mnie sciska jak pomysle ze za samo posadzenie dupy przy stoliku trzeba zaplacic...), do domu mam blisko... ino do ewentualnego piwa daleko...
No nie powiem, ze sam pomysl nie jest kuszacy.. Do poznania nie mam daleko, a po Bazylu dostalem chcicy na malowanie.. Do tego dochodzi wspaniala obsluga serwisu aparatu.. :/ chyba nigdy mi go nie oddadza, wiec moze przytargam ze saba troche moich ostatnich prac.
Jak cos, to ja sie pisze, tylko w Poznaniu nikogo nie znaju. A w wielkim miescie to juz wogole sie zgubie.. ;P