[PL] LEKCJA PIERWSZA PROF. DEMONA - PODSTAWKI SKALKA+MORZE

Jak ktoś osiągnął ten efekt? A jak ja bym mógł to zrobić?
-MattCexwish-

Post by -MattCexwish- »

Drogi Panie Profesorze Demonie,

Niech pan pokaze nam swoja wariante NMM Gold w nastepnej lekci...^_^... Duzo by nas to nauczylo, wiec hop, hop...:)...
DEMON_COLOR

Post by DEMON_COLOR »

HEJ MATT ,młody PADAWANIE =D Oki ! Następnalekcja bedzie o NMM ,może... =P
Czarny

Post by Czarny »

No cóż podstawka wypaśna koniec z modelowaniem ruinek chodników i posadzek na tych śmiesznych czarnych kwadracikach czas na prawdziwe wyzwania ;)

ja teżpoprosze o twojego nmm'a ale kolejnymi lekcjamio podstawkach też niewzgardze.
Galharen

Post by Galharen »

Galharen wrote:Bardzo dobry artykuł.
Na pewno skorzystam, bo efekt jest świetny.
Już widzę pierwszy szereg moich silverów, których teraz maluję, z takimi podstawkami 8) - wypas.
Ooo, jeśłi byś mógł o złotym NMM jakiś poradnik krótki napisać, to byłbym bardzo szczęśliwy i wdzięczny :wink:
Gazza

Post by Gazza »

A ja troszkę z innej beczki, acz wciąż w temacie: gdzie można zdobyć korek w większych kawałkach? Takich na skałki właśnie.
Pozdrawiam.
Cold "Strobe Light Network"
przemosz.

Post by przemosz. »

W castoramie.
pozdrawiam
robacek

Post by robacek »

jutro odwiedze castorame bo korek ktory zdrapalem ze sciany troche za cienki jest;) skad wytrzasnac taką trawke gąbkową bo statyczna mi juz bokiem wychodzi?:]

fajny tutorialik oby takich wiecej bylo(mam tu tez na mysli mahonia anie no i illusiorip'a bo jakby polaczyc calą waszą wiedze a raczej wyssac z was to co najlepsze mozna by sporo zyskac) czekam na SREBRNY nmm demonie jesli łaska:)
Gazza

Post by Gazza »

W Castoramie mają w arkuszach. Różnych. Ale grubość max 8 mm.

Trawkę gąbkową kupić można w Poznaniu w sklepie "kolejkarskim" nieopodal Bardów.

Tutoriali więcej. Wszelakich. :)
Cold "Strobe Light Network"
alvarezwawa

Post by alvarezwawa »

Robacek - polecam sklep modelarski w pasażu podziemnym M. Świetokrzyska, blisko wyjscia na Instytut Austriacki. jest tam masa posypek do modeli kolejowych, w tym rowniez tych gabeczek (ktore jednak moim zdaniem wygladaja badziewnie udajac trawe)
Ana
Painting Mum
Painting Mum

Post by Ana »

korki od butelek (trzeba się poświęcić i wypić wino ;) ) albo nawarstwione podkładki korkowe do talerzy albo kubków np. z tesco
-- Ańa

Image
Post Reply