[PL] Kolejny CofCowy roczek - wspolna armia

Informacje i dyskusje o imprezach związanych z malowaniem - specjalnie dla rodaków :)

Jaka armia najlepiej się nadaje do tego projektu?

Poll ended at 10 May 2006, o 14:23

Chaos Space Marines (Chaos niepodzielony)
3
25%
Space Marines (zakon oficjalny)
1
8%
Space Marines (zakon CofC)
7
58%
Orki
1
8%
Tau
0
No votes

Total votes: 12

DEMON_COLOR

Post by DEMON_COLOR »

A ja jestem zdecydowanie za tym zeby zrobić pożądną armie SM ;DDD I to moje zdanie . JEżeli jednak zdecydujecie się na CSM to też w to wejde :D:D:D I ja bym stawiał raczejk na jakiś istniejący już zakon - najprawdopodobnie ULTRA PANy :D:D:D:D I chętnie pomaluje dreda do tej armi <lol>
Theotril

Post by Theotril »

Ja oddałem swój głos na zakon CofC, świetny pomysł :D Chętnie pomaluję na tak szczytny cel jakiegoś panocka ze space marinsów :D .
Ana
Painting Mum
Painting Mum

Post by Ana »

a ja zaczęłam się wahać, czy dobrze zagłosowałam :?
Może tu jednak lepiej prezentowała by się armia chaosu?? Każdy mógł by zrobić coś indywidualnego, niepowtarzalnego, i o model do pomalowania dużo łatwiej ... fajnie wyglądała by taka armia chaośnicza z pod wielu pędzli :D
-- Ańa

Image
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

no to można zrobić Legion CofC do chaosu :P
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
dead

Post by dead »

Tez mialem dylemacik ale stwierdzilem ze SM nie sa zle i jakos wg mnie bardziej zunifikowane a jesli kazdy pomaluje albo 1 model albo championa albo caly sklad to bedzie gitara bo wtedy pomimo unifikacji bedzie jednolitosc styli :D pozdro
Slawek

Post by Slawek »

Zróbcie lepiej Ordo Chest of Color Inquisition Order...
Weżcie inkwizytora i machnijcie do niego wypasione retinue :)
Potem można wrzucić dwa składy szturmowców i dołączyć inducted marinsów albo i nie.
W ten sposób macie możliwości jakie daje armia inkwizycyjna...
Zabójcy, dziwaczni henchmani, demonhosty czy arcoflagellanci, marini i szturmowcy... Dla każdego coś miłego.

A poza tym jestęście oryginalni jak cholera

:)
Jak zaakceptujecie pomysł, wyśle wam fakturę. :D
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

Metal, panie. A dobrze jak by można armię na plastikach postawić... Nie każdy chętnie wyrzuci parędziesiąt złotych na figurkę, a poświęcić plastika jakoś łatwiej...
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Slawek

Post by Slawek »

No to lojalistyczne marynaty rządzą...
Galharen

Post by Galharen »

Niezły pomysł - wiem, że z szybkość mojego malowania jest cholernie powolna, ale z chęcią bym się do tego przyłączył. I to najlepiej od czerwca, bo wtedy i luz w szkole i więcej czas ogólnie. I jestem za CSM lub zaknem CofC, z przewagą tego drugiego. Barwy zielono-żółte będą w razie czego pasować i do salamander i DA więc spoko.
alvarezwawa

Post by alvarezwawa »

u mnie podobnie jak u Galharena. Od czerwca mam praktycznie wolne w szkole, wiec wtedy znajde czas na pomalowanie czegos z pewnoscia;)
Post Reply