[PL] List otwarty do Mortimer'a
-
illusionrip
- Sonny Crockett
[PL] List otwarty do Mortimer'a
W dniu 24 listopada 2009 w Warszawie odbył się konkurs Slayer of Daemon , w którym miałem szansę otrzymać dwie nagrody - srebrną i brązową statuetkę.
Niestety poinformowano mnie ,że część nagród ( statuetek) zabrakło, organizatorzy zapytali czy nie widzę problemu w tym, aby jedną z nich otrzymać w późniejszym terminie pocztą , tj. w ciągu kilku dni po zakończeniu konkursu. Zgodziłem się na takie rozwiązanie , w efekcie po dziś dzień nie otrzymałem brakującej nagrody. Z moich informacji wynika, że za produkcję i sprzedaż ww statuetek odpowiedzialny był Mortimer-opłacony za tę okoliczność przez Dom Kultury Rakowiec .
Od konkursu minęło 4 miesiące , pomimo interwencji ze strony sędziów konkursu nic się w tej sprawie nie zmieniło,( podobno Mortimer nie odbiera już telefonów )
Chciałem wyrazić swoją opinię na ten temat, bynajmniej nie chodzi o brakującą statuetkę , a kompletny brak profesjonalizmu i niedotrzymanie danych obietnic.
Cała ta sytuacja sprawia, że przy okazji kolejnego eventu, za którego organizację będzie on odpowiedzialny , poważnie zastanowię się na moim udziałem.
https://www.cytadela.pl/modules.php?name ... 142#557142
Niestety poinformowano mnie ,że część nagród ( statuetek) zabrakło, organizatorzy zapytali czy nie widzę problemu w tym, aby jedną z nich otrzymać w późniejszym terminie pocztą , tj. w ciągu kilku dni po zakończeniu konkursu. Zgodziłem się na takie rozwiązanie , w efekcie po dziś dzień nie otrzymałem brakującej nagrody. Z moich informacji wynika, że za produkcję i sprzedaż ww statuetek odpowiedzialny był Mortimer-opłacony za tę okoliczność przez Dom Kultury Rakowiec .
Od konkursu minęło 4 miesiące , pomimo interwencji ze strony sędziów konkursu nic się w tej sprawie nie zmieniło,( podobno Mortimer nie odbiera już telefonów )
Chciałem wyrazić swoją opinię na ten temat, bynajmniej nie chodzi o brakującą statuetkę , a kompletny brak profesjonalizmu i niedotrzymanie danych obietnic.
Cała ta sytuacja sprawia, że przy okazji kolejnego eventu, za którego organizację będzie on odpowiedzialny , poważnie zastanowię się na moim udziałem.
https://www.cytadela.pl/modules.php?name ... 142#557142
-
Nameless
- The Better Choice

Re: List otwarty do Mortimer'a
heh, szkoda ze tak sie to rozwinelo. no coz, mam nadzieje, ze szybko dostaniesz swoja statuetke razem z przeprosinami.
przykro to słyszeć/czytać.
O ile pamiętam to podczas konkursu nie doszła żadna nowa kategoria, więc jak mogło zabraknąć statuetek?
O ile pamiętam to podczas konkursu nie doszła żadna nowa kategoria, więc jak mogło zabraknąć statuetek?
miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
-
illusionrip
- Sonny Crockett
don't remember exactly, but they were 10 categories and they bring only 9 set of thophies
przykra sprawa, mam nadzieje ze osoba odpowiedzialna za dostarczenie statuetek dotrzyma danego slowa :/
Stop competing with others. Start competing with yourself.

Nie dostales? kurde szkoda
na pewno cos sie wydarzy. ale to tylko ty nie otrzymales czy ktos jeszcze?

-
illusionrip
- Sonny Crockett
Do tego Mortimer przestał odpowiadać na maile, telefony, SMSy...
Co pozostaje?
Co pozostaje?
-
illusionrip
- Sonny Crockett
Re: [PL] List otwarty do Mortimer'a
i think that nobody will reply on cytadela forum.....
Re: [PL] List otwarty do Mortimer'a
Zobaczymy...