ale to pewnie kwestia gustu...
[PL] Warsztat Kacpra
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Warsztat Kacpra
no, powiem że bcałkiem fajny! można by mu trochę cienie podciągnąć, ale faktycznie wygląda nieźle. tylko ten fiolet jakoś mi tak nie pasuje 
-
Nameless
- The Better Choice

obrzydliwa ta figurka 
malowanie za to fajne, choc bez charakteru. Bardzo plynnie, czysto, ale to tyle. moze to rzezba nie pozwala czego bardziej blaskomiotnego zrobic?
malowanie za to fajne, choc bez charakteru. Bardzo plynnie, czysto, ale to tyle. moze to rzezba nie pozwala czego bardziej blaskomiotnego zrobic?
ale to chyba malowanie do gry - jak na ten standard to jest super.
jak na półkę to mało zdecydowanie.
a większość figurek ogrów jest paskudna po prostu. może poza ninją i jeszcze jednym ogrem...
no średnio im wyszły...
jak na półkę to mało zdecydowanie.
a większość figurek ogrów jest paskudna po prostu. może poza ninją i jeszcze jednym ogrem...
no średnio im wyszły...
-
Nameless
- The Better Choice

pirat najlepszy! tego moglbym nawet pomalowac. najlepiej jakby ktos mi go sprezentowal 
o to to to! właśnie tak
malowalem i potwierdzam..Nameless wrote:pirat najlepszy!
ogr z poprzedniej strony to w mojej ocenie schludny TT
Stop competing with others. Start competing with yourself.

-
Nameless
- The Better Choice

oj, nie przesadzaj z tym TT. Szary ci w glowie zamieszal. ile armii ma takie przejscia plynne zrobione?
ja bym powiedzial, ze to TT Szarego. czyli tak naparawde - powyzej standardu TT
Dla mnie jest to taki standard, że jednostka tak pomalowana miałaby szanse w konkursie. Taki model nadawałby się (przy dobrym zdjęciu) do katalogu producenta (oczywiście nie jest to standard Rackhama, Alkemy, czy Helldorado) albo na stronę. W konkursie w "singlu" by przepadł, ale malowanie jest solidnie ponad TT.
Chyba że Kacpero ma szczęście i często widuje armie malowane w takim standardzie!
Chyba że Kacpero ma szczęście i często widuje armie malowane w takim standardzie!
ach, no wlasnie pewnie moj komentarz zabrzmial krytycznie ale mialem na mysli taki wymarzony TTNameless wrote:oj, nie przesadzaj z tym TT. Szary ci w glowie zamieszal. ile armii ma takie przejscia plynne zrobione?
Stop competing with others. Start competing with yourself.

-
kacper_gda
Malowałem go na moj 2 poziom czyli peszy niz tt ale bez szału. Osobiscie jestem zadowolony z niego. Oczywiscie jest to figsa do gry nie na półke