[PL] III Wymiana Figurek Chest of Colors
Re: [PL] III Wymiana Figurek Chest of Colors
@Przemosz. - No to suuuuper! Czekam z niecierpliwością na fotkę.
-
Nameless
- The Better Choice

jak na razie nie mam potwierdzenia wysylki 7 modeli. do wszystkich wyslalem maila z pytaniem o opoznienia. czesc z ludzi jest ze mna w kontakcie, czesc nie. zobaczymy co sie bedzie dzialo dalej.
Do mnie też dzisiaj dotarła!
Normalnie radocha jak na gwiazdora.
Dostałem czachowego dziada z cryxu od Nameless'a!
Model jest zarypisty, bardzo podobają mi się metaliki.
Ogółem porównując do moich prac to inna bajka, taki mroczny, zły klimat, świetnie bo teraz mam porównanie do innego stylu na żywo.
Model był niesforny jeśli chodzi o fotografowanie. Ciężko było go odpowiednio doświetlić bo jest dość ciemny. Poćwiczyłem w gimpie, ustawiłem w sumie trzy lampy i zagrała gitara, efekt pracy Filipa można obejrzeć na fotce poniżej.
Click to see full-sized image
Jeszcze raz wielkie dzięki!
Normalnie radocha jak na gwiazdora.
Dostałem czachowego dziada z cryxu od Nameless'a!
Model jest zarypisty, bardzo podobają mi się metaliki.
Ogółem porównując do moich prac to inna bajka, taki mroczny, zły klimat, świetnie bo teraz mam porównanie do innego stylu na żywo.
Model był niesforny jeśli chodzi o fotografowanie. Ciężko było go odpowiednio doświetlić bo jest dość ciemny. Poćwiczyłem w gimpie, ustawiłem w sumie trzy lampy i zagrała gitara, efekt pracy Filipa można obejrzeć na fotce poniżej.
Click to see full-sized imageJeszcze raz wielkie dzięki!

-
Nameless
- The Better Choice

uff, no to sie ciesze ze sie chociaz tobie podoba. niestety, ale nie mialem tyle czasu co bym chcial na pomalowanie go dla ciebie, wiec pospiech jest chyba dosc mocno widoczny.
niech sie rozgosci w takim razie na polce twojej, mam nadzieje ze nie bedzie straszyc reszte twojej kolekcji
niech sie rozgosci w takim razie na polce twojej, mam nadzieje ze nie bedzie straszyc reszte twojej kolekcji
Ważne,że zdążyłeś i ją pomalowałeś
Może ma parę niedorubek ale i tak jest bardzo fajny a kolekcja jest na tyle pusta, że nie ma kogo straszyć więc będzie takim bigBossem, pierwszy Warszawiak na komodzie. Opowie demonowi,którego maluję dla Warszawiaka jak to jest w stolicy. Oboje zostaną przyjaciółmi a za jakiś czas będzie ich czekało trudne rozstanie
No nie, dzisiaj mam tak super humor, że wymyślam głupoty
Jeszcze raz dzięki!

Może ma parę niedorubek ale i tak jest bardzo fajny a kolekcja jest na tyle pusta, że nie ma kogo straszyć więc będzie takim bigBossem, pierwszy Warszawiak na komodzie. Opowie demonowi,którego maluję dla Warszawiaka jak to jest w stolicy. Oboje zostaną przyjaciółmi a za jakiś czas będzie ich czekało trudne rozstanie
No nie, dzisiaj mam tak super humor, że wymyślam głupoty
Jeszcze raz dzięki!

Kurcze racja! Pomyliłem koperty na których sprawdzałem nadawcę
No cóś, muszę powiedzieć panu Czaszce żeby trochę blodziowi nakłamał
No cóś, muszę powiedzieć panu Czaszce żeby trochę blodziowi nakłamał

Dzisiaj dostałem przesyłkę z USA - figurkę od Bartona! Fotki jutro 
Można mnie odhaczyć.
P.S. Bardzo fajny model, Nameless! I ten Slayer dla KreoL-a też sympatyczny
Edyta: OK, Barton pozwolił mi umieścić swoje fotki w polskiej sekcji:
Świetny pomysł miał! No bajer jak dla mnie
Edyta 2: No i teraz zauważyłem, że litera "O" w wyrazie "Lotniczka" wygląda jak symbol RAF-u
Można mnie odhaczyć.
P.S. Bardzo fajny model, Nameless! I ten Slayer dla KreoL-a też sympatyczny
Edyta: OK, Barton pozwolił mi umieścić swoje fotki w polskiej sekcji:
Click to see full-sized imageŚwietny pomysł miał! No bajer jak dla mnie
Edyta 2: No i teraz zauważyłem, że litera "O" w wyrazie "Lotniczka" wygląda jak symbol RAF-u
Click to see full-sized imageRe: [PL] III Wymiana Figurek Chest of Colors
Ale dałeś czadu na NMMie!
EDIT: a ja myślałem że to twoja praca Przemosz. Po Irku to akurat NMMu spodziewałbym się bardziej niż metalików, a po tobie wręcz przeciwnie - stąd zaskoczenia.
Co do Irka, to powinienem się domyślić że to jego praca... a ja myślałem że ty w jego stylu pracę dla niego pomalowałeś
@Gildor:
EDIT: a ja myślałem że to twoja praca Przemosz. Po Irku to akurat NMMu spodziewałbym się bardziej niż metalików, a po tobie wręcz przeciwnie - stąd zaskoczenia.
Co do Irka, to powinienem się domyślić że to jego praca... a ja myślałem że ty w jego stylu pracę dla niego pomalowałeś
@Gildor: