[PL]Przemoszowe nowosci!
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL]Przemoszowe nowosci!
Brakuje Ci rdzy i patyny?mahon wrote:...A mi się przede wszystkim podoba to, że Przemosz. pomalował coś zupełnie... jak nie on.
Bardzo ładna praca, Przemku! Podoba mi się kolorystyka i wykonanie. Włosy są trochę dla mnie za jasne, niebieskie mogłyby być, ale dla kontrastu wolałbym ciemne z mangowymi pasemkami
Hmm poważnie?Kurde to taka dosc szybka robota( bo czasu za wiele nie mam).Ja zadowolony jestem z kiecki czerwonej.Slawol wrote:Ogólnie praca z Twoich lepszych, faktycznie, może i najlepsza, )
A chaos lord , a wh40ok berki nie byly lepsze technicznie?
Mówię - obadam na żywoprzemosz. wrote:Hmm poważnie?Kurde to taka dosc szybka robota( bo czasu za wiele nie mam).Ja zadowolony jestem z kiecki czerwonej.Slawol wrote:Ogólnie praca z Twoich lepszych, faktycznie, może i najlepsza, )
A chaos lord , a wh40ok berki nie byly lepsze technicznie?
BTW Slawku czekam na Twoja wersje Animy
Obiecales!
Najbardziej na twojej figurce podoba mi się czerwona sukienka, fajne są cienie i rozjaśnienia. Twarz, a szczególnie oczy do mnie nie przemawiają. Mam 2 figurki anime czekające na malowanie i wiem jak małe one potrafią być.
Ogólnie mówiąc udana praca i na pewno zwiększy wartość twojej kolekcji!
Ogólnie mówiąc udana praca i na pewno zwiększy wartość twojej kolekcji!
miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
przemosz. wrote:BTW Slawku czekam na Twoja wersje AnimyObiecales!
Nie znasz dnia, ni godziny...
Ja juz wiem ze moja paczka dotarla do Kuczka wiec zamieszczam foto(mam nadzieje ze Szary cyknie lepsze
)
Click to see full-sized image
Click to see full-sized imageRe: [PL]Przemoszowe nowosci!
Ale fajne!
Zwłaszcza nurgiel mi się podoba, ale i gobosowi nic nie brakuje.
Ale kolor skóry tego nurgla i tak lepszy.
Choć metaliki też fajne.
No, ale ten nurgiel...
Ale kolor skóry tego nurgla i tak lepszy.
Choć metaliki też fajne.
No, ale ten nurgiel...
Zgniłek jest wypasiony i ma fajne kolorki
jak dla mnie goblina mogło by tam wcale nie być, bo i tak całą uwagę skupia on 
Jeśli mogę krytykować, to podstawka wydaje mi się trochę monotonna i stanowiąca odrębną, III część kompozycji. Właściwie to, że nie integruje modeli to mój podstawowy zarzut.
Jeśli mogę krytykować, to podstawka wydaje mi się trochę monotonna i stanowiąca odrębną, III część kompozycji. Właściwie to, że nie integruje modeli to mój podstawowy zarzut.