[PL]Przemoszowe nowosci!
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL]Przemoszowe nowosci!
Mialem ochote pomalowac na wymiane cos z zupelnie innej beczki , ale pomyslalem sobie ze fajnie by bylo zrobic komus prezent reprezentujacy moj styl.
no to ci wyszlo. wzorowy przedstawiciel stylu.
A to, prosze panstwa, tzw. "pozny Przemosz.". Prosze zwrocic uwage na brak nieproporcjonalnie wielkiej podstawki, oraz na charakterystyczna kolorystyke pancerza".
A to, prosze panstwa, tzw. "pozny Przemosz.". Prosze zwrocic uwage na brak nieproporcjonalnie wielkiej podstawki, oraz na charakterystyczna kolorystyke pancerza".
Podoba mi się, że detale są dopracowane i widoczny jest kontrast między pancerzem, a całą resztą. Że te rurki są staranne, że twarz jest dopieszczona
To co następne idzie pod pędzel?
W zwiazku z pojawieniem sie podrecznika zaczalem maziac kolejne ludki do mojej armii.Na dzis Dinah(musze jeszcze zielsko na podstawke wrzucic):
Click to see full-sized image
p.s.
jak uda mi sie wreszcie spakowac i wyslac ME3(bo malowanie zakonczone juz jakis czas temu)to niebawem wrzuce fotki:)
Click to see full-sized imagep.s.
jak uda mi sie wreszcie spakowac i wyslac ME3(bo malowanie zakonczone juz jakis czas temu)to niebawem wrzuce fotki:)
przemosz. wrote:W zwiazku z pojawieniem sie podrecznika zaczalem maziac kolejne ludki do mojej armii.Na dzis Dinah(musze jeszcze zielsko na podstawke wrzucic):
p.s.
Do tej pory uzbieralo sie tego tyle(ja malowalem z tego derecka i fausta , reszta Yaro i Ryu):
Nie znasz się na mangach 
A mi się przede wszystkim podoba to, że Przemosz. pomalował coś zupełnie... jak nie on.
I co? Grasz w Anima Tactics? Bo pamiętam zaczęło się od "można grać jedną figurką" a teraz widzę już sporo
A mi się przede wszystkim podoba to, że Przemosz. pomalował coś zupełnie... jak nie on.
I co? Grasz w Anima Tactics? Bo pamiętam zaczęło się od "można grać jedną figurką" a teraz widzę już sporo
Wlosy sa pociagniete do bieli i tutaj mi pasuja, oczywiscie biorac pod uwage konwencje.
A co do grania to narazie czekam na podrecznik:)
A figurki sie mnoza:Dhehe
A co do grania to narazie czekam na podrecznik:)
A figurki sie mnoza:Dhehe
-
Nameless
- The Better Choice

sa niebieskie i nie pasuja kolorystycznie, co jest niezalezne od konwencji. moga pasowac pod wzgledem stylistyki przyjetej.przemosz. wrote:Wlosy sa pociagniete do bieli i tutaj mi pasuja, oczywiscie biorac pod uwage konwencje.
ale za to technicznie to mi wyglada na twoja najlepsza prace.