Click to see full-sized image[PL] lolerowe mazanki
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] lolerowe mazanki
Widzę, że to już drugi piesek się do kolekcji szykuje!
Nawet pysk prawie identycznie Ci wyszedł!
podejrzewam, że nie dużo osób by go chciało bo nie jest to zbyt profesjonalna i zaawansowana rzeźbaGildor wrote:Haha ale fajny!
Będziesz go może odlewał? :>
ano zgadza się. Kiedyś miałem w planie zrobić sobie bandę takich piesków do mordhaima, ale chyba pozostanę na dwóchSlawol wrote:Widzę, że to już drugi piesek się do kolekcji szykuje!Nawet pysk prawie identycznie Ci wyszedł!
Ooooh that's so cute! Normalnie chce jednego i tak jak powiedział Gildor na prezent jak znalazł :]
grejt słord
malowanie skończone (w sumie to model tak na średnio szybko)
do zrobienia podstawka. I tu się zastanawiam jaką dać. Jakieś pomysły??
Click to see full-sized image
jak widać zdjęcia mają dużego bardzo zooma więc wszystkie niedociągnięcia są potęgowane
malowanie skończone (w sumie to model tak na średnio szybko)
do zrobienia podstawka. I tu się zastanawiam jaką dać. Jakieś pomysły??
Click to see full-sized imagejak widać zdjęcia mają dużego bardzo zooma więc wszystkie niedociągnięcia są potęgowane
Meega!
Ja bym walnął albo jakąś bitewną scenkę (stoi na trupie) lub jakiś bruk
Ja bym walnął albo jakąś bitewną scenkę (stoi na trupie) lub jakiś bruk