wakacje ida ku koncowi>>>>

Offtop - wiecie, wszystko i nic...
-ACME STUDIO-
formerly el_kornikus

wakacje ida ku koncowi>>>>

Post by -ACME STUDIO- »

witam wszystkich

napewno zauwazyliscie, ze cos jest nie tak

w sklepach pojawily sie duze ilosci podejrzanie wygladajacych zeszytow i innych bajerow
przed kuratorium zaczynaja sie krecic zdenerwowani rodzice

w miastach koncza sie remonty i nareszcie mozna przez nie przejechac

tak jest moi panstwo to wakacje sie koncza

w tym momencie chcialbym zerwac troche z tradycja strony (niebedziemy pisac o malowani konwertowani ani o grani :D )

chcialbym by kazdy napisal gdzie byl w te wakacje
moze ktos chce polecic jakies dobre miejsca, szlaki, plaze itp., itd.

moze ja zaczne:
w te wakacje pojechalem w bieszczady wygladalo to mniej wiecej tak
40 h podrozy (28godzin w pociongu, reszta czasu to poczekalnie dworce i autobusy) 8 godzin chodzenia a potem pogoda dala ciala na calej lini i kolejne 2 dni spedzilem w namiocie bo padalo tak ze nieszlo nawet glowy z namiotu wystawic ze nie wspomne o probach dotarcia do wc :)
mimo wszystko chcialbym wam polecic camping PTTK w ustrzykach grnych bardzo fajne miejsce a jaka obsluga( jesli wiecie co mam na mysli :D )

no to by bylo chyba tyle zapraszam do pisania opowiadajcie co gdzie i jak :D
DiaCon

Post by DiaCon »

Witam, ooglnie mialem 4 dni urlopu wiec wybralem sie do Karpacza a potem do Pragi, ogolnie nameczylem sie(chodzac po pagorlach :) ) no a w Pradze odpoczalem :D - alez to piekne miasto. I to koniec moich tegorocznych wakacji, bede mial jeszce jeden dzien wolny we wrzesniu,9 bo mam egazam na studia a pozniej to juz nieiwem :D pozdro!
Joachim

Post by Joachim »

ja byłem we Francji, zwiedziłem luwr, łuk triumfalny i wieżę Eiffla [czy jakoś tam :D] wersal i jakieś 3 zamki nad loarą, było bardzo fajnie :D polecam każdemu kto lubi zwiedzać. Niestety francuzi mają obżydliwe żarcie i kiepskie kible :D ale można przeżyć jadąc na zupkach z proszku i mcdonaldzie :lol: :lol: :lol:
messiah_182

Post by messiah_182 »

Ja w te wakacje słabo zwiedziałem bo urlopu nie można było wyrwać ale przez wielki przypadek dotarłem na tydzień nad jezioro Białe (Okuninka). Jeżeli ktoś lubi czystą wodę to polecam to jeziorko. Woda naprawdę super. No i gdzie pobawić się jest także.

Mieliśmy jechać w tym roku do Włoszech ale jakoś nie wypaliło. W następnym roku może.

@ Joachim - Drogo w tej Francji? Dużo zapłaciłeś??
Demi_morgana
Chest of Colors
Chest of Colors

Post by Demi_morgana »

@DiaCon: spoko - jak już sie dostaniesz na studia to bedziesz miał 5 lat wakacji... :wink:
Image

Hobby blog

Katoliku uważaj!
DiaCon

Post by DiaCon »

@DiaCon: spoko - jak już sie dostaniesz na studia to bedziesz miał 5 lat wakacji... Wink
Drogi Demi_Morgano ja juz jestem po studiach, poprostu teraz mykam na nastepne bo chce byc bardziej wykwalifikowanym pracownikiem :) no i che byc mgr inż. czyli Można Goofno Robić I Nieźle Żyć ;)

a tak serio to w zyciu juz chyba nie bede mial wolnego, no chyba ze mnie wywala z roboty albo nie przedluza umowy :]

serdecznie pozdrawiam!

p.s tez chce do francjie!! :)
Demi_morgana
Chest of Colors
Chest of Colors

Post by Demi_morgana »

to ja mam tylko "można gówno robić" :cry:
:wink:
Image

Hobby blog

Katoliku uważaj!
Joachim

Post by Joachim »

@ Joachim - Drogo w tej Francji? Dużo zapłaciłeś??
hmm.... ja mam dopiero 15-16 lat więc to nie ja płaciłem 8) ale moge ci powiedzieć jak wygladają ceny pokoju dwuosobowego [nie ma już czegoś takiego jak pokój dla jednej osoby :|]od 40 ojro [w premeiere class, nie polecam :) ] do 80-90 w trzygwiazdkowym hotelu. śniadanie na miejscu od 4 do 9 ojro :) ogólnie ceny wygladają tak ze jest 3-5 razy drozej niż u nas, ale pociesze was w samej francji byłem ok. 4 dni :D
Eliash

Post by Eliash »

messiah_182 wrote:dotarłem na tydzień nad jezioro Białe (Okuninka). Jeżeli ktoś lubi czystą wodę to polecam to jeziorko. Woda naprawdę super. No i gdzie pobawić się jest także

hehe tez bylem :D :D tydzien pod namiotem z ekipa, bylo zaj... fajnie :P ale pogoda nam nie dopisala bo chyba 2 dni byly sloneczne a w reszte lalo :? ale ogolnie bylo fajnie, nie DC??
messiah_182

Post by messiah_182 »

@ Eliash - umiawiałem się właśnie z DC na spotkanie z wami w Okunince ale musiałem wracać na przysięgę siostry i niestety nie wypaliło. Może następnym razem :)
Post Reply