Jeśli mogę wtrącić... Wydaje mi się, że z założenia ta wymiana to zabawa w "pojedyncze" figurki-prezenty i ta forma mi bardzo odpowiada, no ale jeśli ktoś będzie chciał dostać coś konkretnego, to czemu nie? Ale obok preferencji musiałyby się pojawić także wytyczne odnośnie kolorystyki armii. Ja tam swoich preferencji podawać nie będę. Raz - że nie gram (a i wtedy nic by się u mnie nie zmieniło odnośnie ME), dwa - wolę niespodziankę Ale pomysł może się sprawdzić u graczy.
Jako gracz mam mieszane uczucia. Z jednej strony fajnie, że prócz modelu spełniającego estetyczną rolę był by częściej w użyciu, więc nie stał by w jedynie gablocie i cieszył by oczy za każdym razem jak sie gra. Ale z drugiej strony, szkoda by mi było go zniszczyć podczas gry, bo nieważne jak sie człowiek stara to i tak podczas gry odpryskuje często farba.
Ja już przetrząsam wszystkie serwisy z modelami szukając natchnienia. xD Wreszcie nie będzie to kolejny GóWniany model
Ubranie to dzielo szatana, chce gola figurke :p Hm, ten pomysl z preferencjami mi sie nie podoba. Wg mnie taka wymiana powinna bazowac na zaskoczeniu Oczywiscie mozna sie dopasowac do osoby dla ktorej sie maluje, ale raczej na podstawie tego co sie juz o niej wie. Takie pisanie ze cos by sie przydalo, czy ktos by chcial to a to to jest takie zamawianie. Ja w kazdym badz razie nic takiego nie bede pisal