Wiesz jak wygląda ten Gotrek na fotce z tyłu? Jak baleron:
Click to see full-sized image
Jeśli chcesz malować tak ostrymi liniami to może spróbuj pooglądać prace Steve'a Deana i Toma Weissa:
https://www.steve-dean.co.uk/
https://www.twfigurines.de/
to naprawdę może wyglądać dobrze, tylko trzeba wtedy całą figurkę malować czysto i wręcz komiksowo
a jeśli chcesz malować bardziej miękko i nie wchodzić w oświetlenie zenitalne, to raczej musisz to zrobić bardziej miękko - np. w taki sposób:
Click to see full-sized image
nadal baleron, ale przynajmniej na miękko
[PL] warsztat czlowieka.morze
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] warsztat czlowieka.morze
Ale pojechałeś z tym baleronem na zdjęciu
Sam nie mam już nic do dodania
Sam nie mam już nic do dodania
bo tak mi się skojarzył... ale to nie wina użytkownika_zwanego_człowiekiem.morze_choć_wielu_wolałoby_pisać_cz.m tylko fantazji rzeźbiarza i wieku rzeźby...
no dobra poddaję się, jak zmienić login?
miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
dla świętego spokoju.
jak ciebie zobaczyłem na SoD to pierwsze co usłyszałem to "zmień ten login", oczywiście stojący obok Sławol tobie wtórował
jak ciebie zobaczyłem na SoD to pierwsze co usłyszałem to "zmień ten login", oczywiście stojący obok Sławol tobie wtórował
miniatures painted:
żeby zmienić login trzeba przekupić admina
a tak poważnie to dobrze się zastanów, bo przy drugiej zmianie loginu sam wybieram jakąś (czasem głupkowatą) ksywkę na nowy login
ale pomyśl sobie - jak zmienisz login to o ile mniejszy ubaw będziemy mieli na forum
a tak poważnie to dobrze się zastanów, bo przy drugiej zmianie loginu sam wybieram jakąś (czasem głupkowatą) ksywkę na nowy login
ale pomyśl sobie - jak zmienisz login to o ile mniejszy ubaw będziemy mieli na forum
-
- The Better Choice
nieprawda, najpierw uslyszales 'czesc' a potem sie zawiesilem wlasnie z powodu nicka
coz poradze, latwiej mi powiedziec "czesc Marysiu" niz "czesc mario magdaleno czartoryska z domu lubomirska"
po twoim zgloszeniu sie do ME3 znam imie, wiec moze tak latwiej bedzie?
coz poradze, latwiej mi powiedziec "czesc Marysiu" niz "czesc mario magdaleno czartoryska z domu lubomirska"
po twoim zgloszeniu sie do ME3 znam imie, wiec moze tak latwiej bedzie?
Hej, ja protestuję!
Nick jest spoko, po prostu można sobie pożartować czasem A poza tym awatar musiałby się zmienić, a to pamiętny identyfikator z zeszłego roku, sfotografowany w lokalu
I wszystko by się posypało... Nie, nie, człowiek.morze musi być! Choćby na złość Namelessowi
Nick jest spoko, po prostu można sobie pożartować czasem A poza tym awatar musiałby się zmienić, a to pamiętny identyfikator z zeszłego roku, sfotografowany w lokalu
I wszystko by się posypało... Nie, nie, człowiek.morze musi być! Choćby na złość Namelessowi
-
- The Better Choice
slodki jestes Slawol, jak twoja kobieta wytrzymuje taka ilosc slodyczy? zeby jej przy tobie nie bola?