mimo smiesznych zielonych "uszu" calkiem fajny - malowanie kolorowe, wpadajace w oko.
mi sie podoba
[PL] Warsztat Kacpra
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
-
kacper_gda
Re: [PL] Warsztat Kacpra
życzeniem klienta bylo aby był kolorowy to jest 
-
kacper_gda
15 maruderow ktorych malowął jakis czas temu. Niestety klient nie chcial podstawek :/
Click to see full-sized image
pozdro
Click to see full-sized imagepozdro
W pyte! Nie wiem na jaki poziom to było malowane wiec założe że coś w deseń TT, jesli tak to jest to wysoki TT
Bardzo fajnie.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
-
kacper_gda
Figsy przeznaczone do gry. W mojej skali jest to poziom 2. 
powiem tak: na "tabletop" to jest to BARDZO dobre. konkurencja rośnie Szaremu? 
a nawet na "półeczkowe" by się nadawało jakbyś trochę wyraźniejsze rozjaśnienia na twarzach porobił....
kolory fajnie grają ze sobą, malowanie staranne, czytelne, czego chcieć więcej?
a nawet na "półeczkowe" by się nadawało jakbyś trochę wyraźniejsze rozjaśnienia na twarzach porobił....
kolory fajnie grają ze sobą, malowanie staranne, czytelne, czego chcieć więcej?
Mnie sie jak zawsze podoba
czysto ,schludnie ... tylko pytanko z ciekawości jak szybko malujesz ? ile czasu taka 5 ci zajmuje ?

bardzo czyste malowanie. trochę dobór kolorów w drugim oddziale jak dla mnie nie jest za zbytnio odpowiedni, ale technicznie wygląda fajnie.
Jakie podstawki planujesz zrobić?
Jakie podstawki planujesz zrobić?
miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
-
kacper_gda
Jednego maluj około 4h ale nie siedze z zegarkiem i nie patrze wiec dokładnie Ci nie powiem teraz. w kazdym badz razie jak miałem wolne to robiłem taki oddzial w 3 dniszczurek_ wrote:tylko pytanko z ciekawości jak szybko malujesz ? ile czasu taka 5 ci zajmuje ?
Klient chcial bez podstawek, ale z tego co mi wiadomo to jednak bede domalowywał podstawki micro art studio pod te modele (takie z bagnem)czlowiek.morze wrote:Jakie podstawki planujesz zrobić?
-
kacper_gda
Wygrzebałem starego marinsa wyczysciłem z farby i pomalowałem na nowo
To moja pierwsza proba ze sniegiem na podstawce i wydaje mi sie ze jakos mało naturalnie wygląda...
pozdro
Click to see full-sized imagepozdro